OFFENSIV: Hotelldirektør Marit Bjørnland hos Tanumstrand Spa & Resort har lagt bak seg et fantastisk 2022 .Den offensive 59-åringen har lagt planer for de kommende årene.

Hotellperlen satte omsetningsrekord i fjor. Nå renoveres den for 50 millioner

Ellevilt 2022 for Tanumstrand Spa & Resort.

Publisert Sist oppdatert

– Vi gleder oss til alt er ferdig utbygd og pusset opp. Investeringene vi gjør nå vil vi få igjen for, sier hotelldirektør Marit Bjørnland til Hotellmagasinet.

LES OGSÅ: Gjelsten med gigantutbygging på Hafjell

Den blide og livlige 59-åringen har vært ansatt som direktør på hotellet som eies av Adolfsen-brødrene, og driftes av Norlandia Hotel Group, i fire år. Snart kan hun ønske gjestene velkommen til et «nytt» hotell på idylliske Grebbestad i Sverige - bare en kort kjøretur fra norskegrensen.

Tanumstrand Spa & Resort:

Sted: Grebbestad, Sverige

Eier: Up North Property, Adolfsen-brødrene

Antall rom: 160 hotellrom og 100 hytter

Direktør: Marit Bjørnland

Planlegger byggetrinn 2

Renoveringen har pågått en stund, og arbeidet skal være ferdig i slutten av april.

LES OGSÅ: Jarle Moen slutter på Sommerro

Pris for herligheten: 50 millioner kroner!

Se bare:

  • Renovering av 100 hytter
  • Pusset opp 70 hotellrom
  • Pusset opp lobby, resepsjon og bar
  • Renovering av innendørsdelen av Beach Clubèn
  • Renovering av innendørs gjestetoaletter i fellesområdene
  • Renovering og utvidelse av badstuen som ligger i sjøkanten. Kapasiteten økes fra 12 til 25 personer
  • Nytt utendørs Spabad
  • Utvidelse av uterestauranten fra 50 til 150 personer
  • Innstallering av glassrekkverk, parasoller og varmelamper
LEKKERT: Hyttene renoveres i disse dager, og får et helt annet uttrykk ved ferdigstillelse.

– Hyttene får nå veldig høy standard. I byggetrinn 2 planlegges det 30 nye hotellrom og ny konferansesal, og etter planen vil det arbeidet foregå i perioden 2024 og 2027. Hotellet tilbyr i dag rundt 800 sengeplasser fordelt på 160 hotellrom og 100 hytter. Vi har en sal med plass til 800 personer, men vil etter ombyggingen får vi en sal til med kapasitet på 400 personer, forteller Bjørnland.

LES OGSÅ: Snart åpner nye Strømstad Spa

Setter seg hårete mål

2022 ble et vanvittig år!

– Det eksploderte! Vi passerte 130 millioner i omsetning, og leverte en meget god bunnlinje. Potensialet er stort – vi skal bikke 200 millioner i omsetning innen fire år. Og det skal vi klare, sier hun offensivt.

Adolfsen-brødrene kjøpte hotellet i 1997, og tilbringer hver sommer mye tid ved den svenske skjærgården. Spa-anlegget som ble bygget i 2016 er svært populært blant ferierende og konferansegjester.

NYTT: Slik blir de nye hotellrommene seende ut etter renoveringen. I de kommende årene planlegges trinn 2, som blant annet innebærer 30 ny hotellrom.

– Sommeren er høysesong! Når vi arrangerer afterbeach er det ikke uvanlig at det er 1000 mennesker her flere ganger i uken. Vi har 250 båtplasser, og det renner inn med båtfolk. Hver lørdag hele året fra kl. 14-17 koker vi levende kreps og østers som det serveres sjampagne til. Dette er en delikatesse hos oss, som gjester og lokalbefolkningen setter stor pris på. Vi er kjent for å ha et veldig bra kjøkken!

POPULÆRT: Hotellet ligger fantastisk til med sjøen som nærmeste nabo. På sommeren koker det i båthavnen og på Tanumdstrand Spa & Resort.

Godt besøkt under pandemien

59-åringen er bosatt i Sarpsborg, og pendler 50 minutter til jobben. Mens mange hoteller slet blytungt under pandemien, gikk det bra for Tanumstrand.

– På grunn av restriksjonene i Norge, sluttet vi å markedsføre oss mot det norske markedet, og satte heller mer krefter inn mot det svenske. Det ga resultater. Vi har holdt åpent i jula de siste årene, og selv om første kvartal er lavsesong hos oss, har det gått mye bedre enn forventet.

Powered by Labrador CMS