GLEDER SEG: Adm. dir. på Strømstad Spa & Resort, Linda Einarsrud, har jobbet på hotellet siden 2007. 31. mars har ccresorthotellet nyåpning.

I to år har Strømstad Spa & Resort vært stengt på grunn av renovering. 31. mars er det nyåpning

Stor interesse rundt det «nye» resorthotellet.

Publisert Sist oppdatert

– Vi jobber for fullt med å bli klar til åpning, og står midt oppe i ferdigstillelse av nytt kjøkken, buffeområde, installering av to nye badstuer og nedvasking. Men vi er i rute. Og gleder oss veldig til å ønske gjestene velkommen, sier administrerende direktør for Strømstad Spa & Resort, Linda Einarsrud (50), til Hotellmagasinet.

Skal bygge flere tusen m2

I 2017 kjøpte hotellutvikleren Norwegian Hospitality Group (NHG) resorthotellet i den populære feriedestinasjonen, og fortsatte driften fram til 11. januar 2021. I over to år har arbeidet med renovering og ombygging pågått. Og 31. mars er det nyåpning.

Men NHG stopper ikke der: De planlegger utbygging av 24 000 m2 på området, som blant annet vil innebære 200 nye hotellrom, flere bassenger, konferanse- og arrangementslokaler, restauranter og bar på taket. Estimert ferdigstillelse er 2024-2027.

Bodøværingen Linda har jobbet på hotellet siden 2007, vært direktør siden 2017 - og kjenner hotellet og nærområdet som sin egen bukselomme.

Skryter av eierne

Det er første gang den erfarne 50-åringen er med på nyåpning av et hotell.

– Det har vært veldig hektisk, men morsom og lærerik tid. Samtidig har det gitt masse energi å få lov til å være med på prosessen, se endringene og ta del i framdriften, sier Linda, som den siste tiden også har vikariert som hotelldirektør for Clarion Collection Hotel i Halden.

Et 2000 m2 stort spa-anlegg, 18 behandlingsenheter og 232 rom er noe av det hotellet kan skimte med. Men investeringen i nytt kjøkken var noe av det viktigste som måtte på plass til, ifølge Linda. Varemottaket er også bygget om for å forbedre logistikken til kjøkkenet.

116 balkonger har fått nytt dekke, baren er ferdig og klar til bruk. Det samme er to nye badstuer.

– Jeg er kjempefornøyd og stolt over å jobbe i et selskap som ønsker å investere så mye penger for å få dette i stand, sier Linda.

– Hotellet er helt spesielt, det samme er menneskene som jobber her, arkitekturen og lyssettingen. Bygget lever hele tiden.

Par hundre ansatte

Direktøren understreker viktigheten av å ha et spa-område i full drift ved nyåpningen. Hun regner med at hotellet vil ha rundt 150 ansatte når alle er på plass.

– Vi signerer kontrakten hver dag, men er ikke helt i mål med alle ansettelser. Dette er ting som vil falle på plass, sier hun.

Hotellet merker stor pågang fra reiselystne gjester.

– Vi har mange bookinger i tiden som kommer, og det er gledelig. Både privatpersoner, men også mange innen kurs og konferanse, sier Linda Einarsrud.

Powered by Labrador CMS