Representerer Norge i Yrkes OL

Publisert Sist oppdatert

Pål Sundeng Tønnesen.
Det er et rekordstort yrkeslandslag som deltar for Norge i år. Laget består av 22 ungdommer under 23 år, hvorav 7 jenter og 15 gutter.

Pål Sundeng Tønnesen (22) fra Oslo skal konkurrere i klassen for servitører.

Pål har bakgrunn fra Vestby videregående skole og Drømtorp videregående skole, og læretid hos Hotel Continental i Oslo og arbeidspraksis hos Craigs Kjøkken og Bar i Stavanger. Arbeidsgiver er Hotel Continental. Pål har blant annet ski, fotball, musikk og vin som fritidsinteresser.

Som ekspert i dommerpanelet stiller Dorrit Vigsø fra Lærlingkompaniet i Oslo. Hun er med som ekspert i WS for 4. gang.

Skal koke seg til topps

Heidi Elisabeth Ravneng.
Heidi Elisabeth Ravneng vil også være med å kjempe om gullet i Helsinki – som kokk.

Heidi er 20 år fra Sarpsborg, bosatt i Larvik. Hun har bakgrunn fra Glemmen videregående skole i Fredrikstad, læretid hos Borregaard Hovedgård,Orkla ASAs kurs- og konferansesenter i Sarpsborg. Nå jobber hun som kokk ved Mathuset Solvold på Brygga i Larvik. Hun har jobb, vollyball og speider som fritidsinteresser.

Som ekspert i kokkekonkurransen stiller Svein Magnus Gjønvik.

Gjønvik driver egen bedrift; Matakademiet SMG Rådgivning i Trondheim. Han har lang og bred erfaring fra konkurransedømming og deltar i likhet med Vigsø for 4. gang som ekspert i WS, hvor han er oppnevnt som Chief Expert (hoveddommer).

Norge har tidligere tatt 5 gullmedaljer, 2 sølvmedaljer og 4 bronsemedaljer i bl.a. mekatronikk, frisørfag, elektrofag, blomsterdekoratør, servitørfag og bilfag. Årets konkurranse har bortimot 800 deltakere fra 37 land.

Følg med på konkurransen her: http://www.yrkes-ol.no/

Thumbnail Image: