Representerer Norge i Yrkes OL
![]() |
Pål Sundeng Tønnesen. Foto: www.yrkes-ol.no |
Pål har bakgrunn fra Vestby videregående skole og Drømtorp videregående skole, og læretid hos Hotel Continental i Oslo og arbeidspraksis hos Craigs Kjøkken og Bar i Stavanger. Arbeidsgiver er Hotel Continental. Pål har blant annet ski, fotball, musikk og vin som fritidsinteresser.
Som ekspert i dommerpanelet stiller Dorrit Vigsø fra Lærlingkompaniet i Oslo. Hun er med som ekspert i WS for 4. gang.
Skal koke seg til topps
|
Heidi Elisabeth Ravneng. Foto: www.yrkes-ol.no |
Heidi er 20 år fra Sarpsborg, bosatt i Larvik. Hun har bakgrunn fra Glemmen videregående skole i Fredrikstad, læretid hos Borregaard Hovedgård,Orkla ASAs kurs- og konferansesenter i Sarpsborg. Nå jobber hun som kokk ved Mathuset Solvold på Brygga i Larvik. Hun har jobb, vollyball og speider som fritidsinteresser.
Som ekspert i kokkekonkurransen stiller Svein Magnus Gjønvik.
Gjønvik driver egen bedrift; Matakademiet SMG Rådgivning i Trondheim. Han har lang og bred erfaring fra konkurransedømming og deltar i likhet med Vigsø for 4. gang som ekspert i WS, hvor han er oppnevnt som Chief Expert (hoveddommer).
Norge har tidligere tatt 5 gullmedaljer, 2 sølvmedaljer og 4 bronsemedaljer i bl.a. mekatronikk, frisørfag, elektrofag, blomsterdekoratør, servitørfag og bilfag. Årets konkurranse har bortimot 800 deltakere fra 37 land.
Følg med på konkurransen her: http://www.yrkes-ol.no/