Er du rå på cocktails?

Er du Norges beste på Singapore Sling-inspirerte coktails? Da kan du bli en Berlintur, en neve euro og en god porsjon ære rikere.

Publisert Sist oppdatert

Peter F. Heering Sling Award har vokst til å bli en av verdens største cocktailkonkurranser. Cherry Heering, en av de essensielle ingrediensene i verdensberømte Singapore Sling, utfordrer nå bartendere til å delta i konkurransen Heering SLING Award 2014.

22. april avholdes nemlig Heering® 2014 Sling Aawards kvalifiseringsrunde. Oppgaven er like enkel som den er vanskelig: Lag en drink med Cherry Heering basert på klassikeren Singapore Sling og last opp bilde og oppskrift mellom 22. april og 25. mai 2014 på www.heering.com.

Blir din variant vurdert som en av de beste går du videre til kvartfinalen hvor en internasjonal ekspertjury kårer en vinner fra hvert deltagerland. Blant disse velges det ut 15 personer til semifinalen. Alle de 15 semifinalistene får et nettbrett og skal laste opp en 3 minutters video. I semifinalen som finner sted i slutten av juli 2014, vil ekspertjurien velge ut 5 deltagere til finalen i Berlin.

De 5 finalistene vil personlig få presentere sin drink på Bar Content i Berlin 7.-8. oktober 2014. I tillegg til heder og ære vil alle 5 finalistene få dekket fly og 2 netter på hotell i trendy Berlin. Vinneren mottar 500 euro, en stelton shaker og global eksponering.

For å delta og se regler og informasjon besøk oss på: http://www.heering.com.