GODE TIDER: Ikke rart denne gjengen smiler bredt: Nores øker i antall medlemmer. Fra venstre medlemsrådgiver Heidi Danielsen, leder for medlemsavdelingen Anja Loen og innkjøpssjef Mette Aarø-Stillesby.

Enorm medlemsvekst for Nores

Medlemmene strømmer til.

Publisert Sist oppdatert

Det heleide medlemsorganisasjonen for hoteller og restauranter i Norge og Sverige opplever en formidabel vekst i antall medlemmer, og har rundet 1400 medlemmer.

Nores har en portefølje på 170 leverandører i Norge og Sverige hvorav 105 av dem i Norge. Alle avtaler som inngås er gjeldende for to år.

– Det er svært gledelige medlemstall, men det aller viktigste er at alle medlemmene føler seg ivaretatt. Og selvfølgelig ønsker vi å beholde de medlemmene vi har, sier innkjøpssjef Mette Aarø-Stillesby til Hotellmagasinet.

Vi møter Mette og kollegaene Heidi Danielsen og Anja Loen på Umami-messen på Lillestrøm. Humøret er på topp. Og stemningen i taket. Her sitter latteren løst.

– Jeg ønsker ikke å skryte, men vi har forhandlet fram veldig gode avtaler for våre medlemmer, og har et godt samarbeid med leverandørene. Vår oppgave er å finne det beste sortimentet i forhold til pris og kvalitet.

Powered by Labrador CMS