VAKKERT: Byggstart av Quality Hotel Richard With er satt til mai 2020.

Quality bygger i Vesterålen

Høsten 2021 åpner Quality Hotel Richard With på kaia i Stokmarknes. Det var bare en sjanse Petter A. Stordalen ikke kunne la gå fra seg.

Publisert Sist oppdatert


I samarbeid med Hotel Richard With AS skal Quality Hotel i løpet av halvannet år bygge Vesterålens største hotell.

– Vi kunne ikke la sjansen gå fra oss da vi fikk høre om dette fantastiske hotellprosjektet i vakre Vesterålen. Reiselivet i regionen er i vekst og vi ser frem til å bidra med både senger, konferanselokaler og bar- og restauranttilbud. Med flott beliggenhet på kaia på Stokmarknes ønsker vi å bli et positivt tilskudd i lokalmiljøet og bybildet. Når vi åpner dørene i 2021 skal Quality Hotel Richard With være en møteplass både for tilreisende turister og forretningsfolk, og ikke minst lokalbefolkningen på Stokmarknes, sier Petter A. Stordalen.

Felles verdier

Lokalisert i spektakulær natur i øyriket Vesterålen tett på Lofoten, vil det nye hotellet bli et viktig bidrag til turismen, lokalbefolkningen og næringslivet i Nordland. Hotellet vil også bli nærmeste nabo til det nye Hurtigrutemuseet som er under bygging.

 

– Vi i Hotel Richard With er svært glade over samarbeidet med Quality Hotel og Nordic Choice Hotels. Først og fremst deler vi mange av de samme verdiene der mennesker, inkludering og det å være en støttespiller i lokalsamfunnet står i fokus. Merkevaren Quality Hotel er dessuten helt i samsvar med våre egne tanker om konsept og drift for gjester og lokalbefolkning. Sammen skal vi bygge et hotell på Stokmarknes i verdensklasse. Quality Hotel Richard With kommer til å bli et fyrtårn i reiselivet i Vesterålen, sier Yngve Skog Rodal, prosjektleder og hotelldirektør. Skog Rodal har tidligere jobbet 19 år i Hurtigruten, sist som ansvarlig for Hurtigrutens nye ekspedisjonsskip.

Fjerde hotell i Nordland

Byggestart er planlagt til mai 2020, ferdigstillelse og storslått åpning er planlagt til høsten 2021. Quality Hotel Richard With blir det fjerde hotellet Nordic Choice Hotels har i Nordland. Hotellet blir en del av franchiseporteføljen til Quality Hotel, som allerede teller 21 hoteller i Norge, Sverige og Danmark

– Vi gleder oss enormt til å ønske dette fantastiske hotellet velkommen til Quality Hotel-familien. Stokmarknes og Vesterålen er utrolig spennende destinasjoner med kjempepotensiale og vi ser frem til å ta en enda sterkere posisjon med Quality Hotel i Nord-Norge, sier Katri Inkerø, Franchise & Prosjektdirektør i Quality Hotel.

Fakta:

 • Totalt 158 rom, av disse:
 • 129 standard rom
 • 24 superior rom
 • 5 suiter
 • 318 (*376) sengeplasser (* mulighet for ytterligere 58 sengeplasser i Superior og Suiter I form av familierom)
 • Restaurant
 • Lobbybar
 • Trimrom
 • Konferansefasiliteter
 • Byggherre og eier: Hotell Richard With AS
 • Arkitekt: VISAVIS
Powered by Labrador CMS