Ny sjef på Quality Hotel Residence

Hotellveteranen Lennart Lagnehag er klar for jobben som hotelldirektør ved Quality Hotel Residence i Sandnes.

Publisert
NY SJEF:

– Jeg er både stolt og glad over å få bli en del av Quality Hotel Residence og er full av forventninger for en ny hverdag i Norge og Sandnes. Jeg ser veldig frem til å videreutvikle Quality Hotel Residence med teamet mitt, sammen skal vi skape spennende opplevelser for alle våre gjester og fortsette å være en innbydende møteplass full av liv, sier Lennart Lagnehag, hotelldirektør ved Quality Hotel Residence.

Lagnehag har mange års erfaring fra hotell- og restaurantbransjen og har tidligere jobbet i Danmark, England, Sverige og sist i Latvia der han hadde stillingen som hotelldirektør på Clarion Collection Hotel Valdemars i Riga.

– Lennart har gjennom mange år i Nordic Choice vist at han er en dyktig og trygg leder. Som hotelldirektør på Clarion Collection Valdemars i Riga vant han interne og eksterne priser som viser nettopp dette. Vi er derfor svært glade for at han har takket ja til utfordringen med å lede Sandnes’ beste hotell. Lennart har kommersielt teft, er veldig interessert i bransjetrender og vil tilføye Quality Hotel Residence masse positivt, sier Mathias Mansoori, driftsdirektør for Quality Hotel i Norge.

Det beste av det beste

Lagnehag, som er født og oppvokst i Danmark, ser frem til å bli kjent med Norge og Vestlandskulturen på nært hold når han nå flytter fra Skåne.

– Rogaland har lenge vært på min "bucketlist", mest fordi jeg syns regionen har alt det beste Norge har å by på: fjellene, fjordene, bylivet, samt mat i verdensklasse, golf og ikke minst gode sykkelveier. Jeg elsker å sykle, så det passer perfekt at Sandnes profilerer seg som Norges sykkelby, avslutter Lagnehag.

Lennart Lagnehag har sin første arbeidsdag på Quality Hotel Residence mandag 24. mai.

Powered by Labrador CMS