LEKEN TRIO: Petter Stordalen (i midten) sammen med Lollo (t.v.) og Bernie.

Lollo & Bernie sjekker inn

I et nytt samarbeid mellom Nordic Choice Hotels og Ving kommer Lollo & Bernie til å besøke seks hotell i Norge og Sverige i sommer.

Publisert Sist oppdatert

Når norske barnefamilier ikke kan reise utenlands i sommer, så får de populære maskottene Lollo & Bernie komme til Norge i stedet.

Hotellene som er med i samarbeidet vil tilby aktiviteter gjennom barneklubb for de yngste og Teen Lounge for de litt eldre barna.

– Vi er utrolig glade og stolte over dette samarbeidet der vi der slår sammen det beste av to verdener: våre flotte hotell og Vings populære maskoter. Målet med samarbeidet har vært å redde barnas sommer. Når barna ikke kan reise til Vings destinasjoner ute i verden, så får Lollo & Bernie komme til oss. Jeg tror dessuten det er flere enn barna som kommer til å glede seg over dette, for det er lett å trekke på smilebåndet når de to velkjente figurene kommer inn i et rom. Vi er mange som trenger en real dose av Lollo & Bernie denne sommeren, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer, Nordic Choice Hotels.

ADVARSEL: Lollo & Bernie-sangen under spilles på eget ansvar. Vi tar overhodet ikke noe ansvar for hvor lenge etter avspillingen du kommer til å nynne på sangen...

Nøye utvalgt personal

Lollo & Bernies tilstedeværelse på hotellene i Sverige og Norge vil oppleves på samme måte som når man møter dem i sydligere strøk. Alle barn mellom 0-7 år, som er ledsaget av en voksen, inviteres til Lollo & Bernie’s Kids Club der lek og aktiviteter er i fokus. Vings populære maskotter vil selvsagt også dukke opp ulike steder på hotellene slik at alle som vil kan få hilse på, eller ta en selfie. Gjennom uken med Lollo & Bernie’s tilstedeværelse kommer det til å tilbys flere spennende arrangementer for barna.

Personalet som skal ha ansvaret for barne- og ungdomsaktivitetene er nøye utvalgt og har erfaring fra å jobbe med barn fra tidligere. Hotellpersonalet ser frem til å gi barna uforglemmelige stunder med Lollo & Bernie. I tillegg til barneklubb for de yngste, vil konseptet Teen Lounge tilbys barn mellom 8-11 år. Der kan barna spille bordtennis eller delta på ulike typer aktiviteter flere ganger om dagen sammen med nye venner.

Powered by Labrador CMS