NY DIREKTØR: Kim Nyheim Ragnarsson blir sjef på Stein Erik Hagens The Well Spa & Hotell på Soifemyr.

Kim Nyheim Ragnarsson ny direktør på The Well

Klar for Skandinavias største spahotell. 

Publisert Sist oppdatert

– The Well er Norges beste sparesort, og en sterk merkevare innen high end-segmentet. Jeg trengte ingen betekningstid da tilbudet kom. Dette er en stor utfordring, og dette jeg ønsker å drive med. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Kim Nyheim Ragnarsson, til Hotellmagasinet. 

41-åringen starter på The Well Spa & Hotell på Sofiemyr i slutten av august, og på Son Spa vil Ann Jeanette Myrland overta direktør-jobben.

Opptatt av rekruttering

Det har skjedd mye de siste månedene på Skandinavias største spahotell: Først ble det kjent at André Julseth sluttet for å bli direktør på Sommerro. Deretter ble Kim A. Øverland presentert som ny direktør - men ble kort tid senere presentert som Senior Vice President for hotellkjeden Clarion Hotel i Norden. 

Men nå har spahotellet endelig funnet en direktør. 

RUTINERT: 41-åringen har masse erfaring fra hotellbransjen, og fra spa- og high end-hoteller.

Kim kommer fra Øyer, har bakgrunn som kokk, og startet i læra på Lillehammer Hotel før hotellutdannelse i Sveits. Han jobbet ett år på Firmdale Hotels London etter studietiden, har vært i utelivsbransjen i Oslo, Hotel Continental i ni år og Refsnes Gods. 

På Son Spa ble han direktør i januar 2022, og har levert sterke resultater på kort tid. Han er bosatt i Skotbu, Ski. 

Som ikke det er nok: 41-åringen har også en aktiv rolle i lærlingekompaniet øst, og har et stort engasjement for å utvikle unge talenter innen hotell- og restaurantfaget. 

– Rekruttering til bransjen bli enda viktigere i tiden som kommer. Jeg håper The Well vil være en attraktiv arbeidsplass og tiltrekke oss gode kolleger, sier Nyheim Ragnarsson.

Sette The Well på kartet

– Vi er svært glade for å ønske Kim Nyheim Ragnarsson velkommen. Han har en imponerende karriere bak seg, heter det i en melding fra Skandinavias største spahotell. 

Spa- og velværegiganten kan blant annet skimte med 11 bassenger og kulper, 15 badstuer, 104 hotellrom og 2 restauranter samt store møte- og konferansefasiliteter fordelt på 10.500 m2. Nyheim Ragnarsson får ansvaret for rundt 300 ansatte. 

The Well eies av Stein Erik Hagen, og spahotellet har ennå ikke tjent penger siden åpningen i 2014.

– Hvordan skal spahotellet tjene penger i tiden som kommer, Kim?

– Det ønsker jeg ikke å si noe om på nåværende tidspunkt. Det jeg kan si er at spahotellet har en eier med et fantastisk hig end-produkt, og det koster. Vi skal gjøre folk mer oppmerksomme på våre produkter, ikke minst at vi har kurs- og konferanse-fasiliteter i toppklasse. I tillegg skal vi fortsette nettverksbyggingen og sette The Well på kartet, sier den blide 41-åringen. 

Powered by Labrador CMS