GLEDER SEG: 35 år gamle Kim A. Øverland har mange års erfaring fra ulike spahoteller - nå blir han ny sjef på Skandinavias største spahotell, The Well.

Kim er ny sjef på The Well

Har mange års erfaring fra ulike spahotell.

Publisert Sist oppdatert

Kim A. Øverland (35) er ansatt som administrerende direktør for Stein Erik Hagens The Well Spa & Hotell på Sofiemyr utenfor Oslo. Øverland overtar etter André Julseth som blir ny direktør på Sommerro.

Øverland starter i jobben etter sommeren.

– Jeg takker for tilliten, og er både ydmyk og glad over at jeg får denne muligheten. Dette var en sjanse jeg ikke kunne gå fra meg. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med teamet og gyve løs på arbeidet, sier Øverland til Hotellmagasinet.

Mange års erfaring

Den sindige og blide 35-åringen er født og oppvokst på Holmsbu, bosatt i Oslo med samboer og to hunder - og har jobbet ved en rekke spahoteller.

The Well Spa & Hotell:

Sted: Sofiemyr, Kolbotn

Adm. dir: Kim A. Øverland

Ansatte: Rundt 300

Eier: Stein Erik Hagen

Aktuelt: Skandinavias største spahotell

Karrieren startet på tidligere Quality Spa & Resort Holmsbu før ferden gikk videre til Norefjell Ski & Spa og Kragerø Resort. Deretter fikk han overordnet ansvar for Hospitality-delen i Ivar Tollefsens selskap Fredensborg, og ble den første lederen som kunne vise til et positivt driftsresultat for Kragerø Resort.

Den siste tiden har Kim jobbet som prosjektleder innen eiendomsdelen til Stein Erik Hagens investeringsselskap Canica Eiendom AS og sittet i styret til The Well AS.

– Vi har en særs dyktig eier og et meget kompetent styre, så jeg har mange dyktige sparringspartnere rundt meg, smiler han.

– Jeg er faglært innen hotell, men var tidlig klar på at jeg ønsket en karriere innen denne bransjen. Jeg har jobbet hardt og intensivt for å tilegne meg kunnskap og var heldig som kom tidlig kom inn på Holmsbu som den gang var en av de største og flotteste spaanleggene i Norge. Nå får jeg æren av å lede The Well – som er Skandinavias største og ledende Spahotell, og trendsetteren i Skandinavia innenfor helse og velvære.

Ingen store endringer

Han understreker at The Well fortsatt skal være en trendsetter innen spa og velvære, og sier det er et stort ansvar å overta ledelsen for nesten 300 ansatte. Spa- og velværegiganten kan blant annet skimte med 11 bassenger og kulper, 15 badstuer, 104 hotellrom og 2 restauranter, samt møte- og konferansefasiliteter fordelt på 10.500 m2.

Store endringer på The Well blir det derimot ikke.

– André og teamet har gjort en vanvittig god jobb, og jeg er heldig som får så mange dyktige ansatte på laget. Vi skal fortsette det gode arbeidet og må opprettholde den ledende posisjonen vi har – men vi kommer til å sette ekstra trykk og jobbe mer spesifikt og spisse arbeidet mot det internasjonale markedet. Vi har et fantastisk boutiquehotell, spaanlegg og konferansearealer som har et enda større potensiale. I tillegg er det viktig for oss med god lønnsomhet, smiler han, og legger til at inngangen på året har vært veldig bra.

Kim betegner seg selv som mosjonist, og har blant annet deltatt to ganger på et åttedagers sykkelritt i Sør-Afrika.

– Det er viktig å klare å koble av utenfor jobben. Jeg har alltid vært glad i å trene, sier Kim A. Øverland.

Powered by Labrador CMS