SUITE-NYHET: Radisson Blu Resort i Trysil har laget en ny fasjonabel suite. Foto: Ola Matsson.

Royal nyhet i Trysil

Majestetisk suite-nyhet gjør det mulig å bo både som konge og dronning hos Radisson Blu Resort.

Publisert

Radisson Blu Resort i Trysil har bygget om toppetasjen og tilbyr nå gjestene to majestetiske suiter som dekker hele 8. etasje. På ca 200 kvm hver, og med inspirerende design og uslåelig utsikt over Trysilfjellet, gir de to suitene gjestene ultimate hotellopplevelser midt i Norges største skisted. Det siste skuddet på suite-stammen er Dronningsuiten.

– Vi har bygget til enda en suite i toppetasjen for å kunne gi gjestene våre det ypperste innen førsteklasses hotellopplevelser i fjellheimen. Det er veldig hyggelig å se at gjestene våre allerede nå setter så stor pris på våre kongelige suiter, sier Ponus Åkesson, hotellsjef ved Radisson Blu Resort i Trysil.

Dronningsuiten er en helt ny suite som er bygget i hotellets 8. etasje. Fra tidligere har hotellet Kongesuiten og til sammen utgjør de to suitene nær 400 kvadratmeter totalt og har plass til 20 personer fordelt på 8 rom og fem baderom. Gjester kan leie hele etasjen for storfamilien, vennegjengen eller arbeidsplassen, eller dele opp etasjen i flere grupper. Målsettingen er at gjestene skal få uforglemmelige hotellopplevelser.

GOD PLASS: Dronningsuiten har med sine 200 m2 god plass til gjestene.

– Vår målsetning er å gi alle våre gjester de absolutt beste hotellopplevelsene. Det viktigste vi gjør er å overgå gjestenes forventninger når det gjelder service og vi gjør alt vi kan for å ta godt vare på gjestene våre, sier Åkesson.

12 sengeplasser

Med en majestetisk utsikt over skibakkene og fjellet, ligger Dronningsuiten med sine imponerende 200m2 i 8. etasje av hotellet. Suiten stod ferdig i desember 2016 og har 12 sengeplasser, 3 bad, egen badstue og eget kjøkken.

(Saken fortsetter under bildet)

 

GOD NATT: Her kan dronningen sove søtt. Foto: Jonas Sjögren.

– Her vil vi ønske storfamilien og vennegjenger velkommen til uforglemmelige hotellopplevelser. Med egen spisesal kan gjestene nyte lange middager som de enten lager selv eller får sendt opp til rommet, sier Åkesson.

Vi du være sosial har hotellet har også en nyoppusset restaurant, Brasserie T, som er et nytt påbygg fra området utenfor hotellets største konferansesal. Restauranten har plass til ca. 130 gjester.

2 etasjer

Kongesuiten på 178 kvadratmeter i toppetasjen av hotellet tilbyr fantastisk over skibakkene og dalen. Suiten er på 2 etasjer og er blant annet utstyrt med fullt integrert Bang & Olufsen underholdningssystem og andre fasiliteter av høy kvalitet.

– Kongesuiten er det perfekte valget for gjester som forventer det absolutt beste. I andre etasje er det en privat balkong som lar gjestene lene seg tilbake og nyte utsikten over skibakkene, forteller Åkesson entusiastisk.

Powered by Labrador CMS