Re-åpnet etter massiv oppgradering

Etter ett år med utbygging og totalrenovering, åpner Quality Hotel sitt nye flyplass-flaggskip. Quality Airport Hotel Gardermoen har oppgradert og utvidet en rekke fasiliteter, og fått splitter ny nordisk drakt.

Publisert

I februar 2017 satte Nordic Choice Hotels, sammen med gårdeier KLP Eiendom, i gang en ny, omfattende utbygging og totalrenovering av Quality Airport Hotel Gardermoen.

– Etter denne utbyggingen har Quality Airport Hotel Gardermoen blitt et flaggskip for en av Nordens største kjeder, Quality Hotel. Det er vi utrolig stolte av! Med alle fasiliteter på et plan kan vi tilby en helt rå logistikk og levere et utrolig effektivt kvalitetsprodukt til våre gjester. I renoveringen har vi latt oss inspirere av beliggenheten vår med norsk natur rett utenfor døren - og resten av verden kun få minutter unna, sier Anne Margrethe Tveit, hotelldirektør for Quality Airport Hotel Gardermoen.

Var det første

KLART: Hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit og Tom Staahle, ordfører i Ullensaker kommune klipper snoren.

Quality Airport Hotel Gardermoen er det første konferansehotellet som ble bygget i Gardermoen-området tilbake i 1986, og har vært gjennom ytterligere tre utvidelser siden den gang.

Hotellet er nå total-renovert og bygget ut med nye 7000 m2. Dette inkluderer topp moderne konferansefasiliteter med store utstillingsarealer og en kongress-sal på 700 m2. Inspirasjonen til hotellet er hentet fra naturen og det nordiske, hvor rolige mørke flater brytes opp med detaljer i naturlig tre og grønne soner. Samtidig har man passet på å innlemme elementer som trekker mot det internasjonale når man har innredet de 455 rommene, samt hotellets restaurant og bar, Brasserie X og «Granbar» med shuffleboard.

OBS: Saken fortsetter under bildet.

LOKAL GJENG: Alle ansatte, unntatt seks, er lokale fra Romerike-området. Det gjør hotellet godt rustet for lokale gjester eller folk som vi ha guide-hjelp.

300 mill.

Kommunal landspensjonskasse (KLP), gjennom datterselskapet KLP Eiendom, er eier av eiendommen og har investert over 300 millioner til totalrenovering og utvidelsen av hotellet.

«Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Hotellet fremstår i helt ny drakt, alle funksjoner og fasiliteter er oppgradert og utvidet. Hotellet har dermed blitt et meget funksjonelt og topp moderne konferansehotell hvor vi er sikre på at vår samarbeidspartner Quality Hotel vil kunne begeistre gjestene fremover”, sier Christopher Raanaas, direktør for hotellforvaltning i KLP Eiendom.

Hotellfakta:

Fakta om Quality Airport Hotel Gardermoen:

Antall rom: 455

Konferanse: 25 fleksible møterom / 500 m2 utstillingsområde / 700 m2 kongress-sal

Restaurant og barer: A la carte restaurant med Brasserie X (Quality Hotel-kjedens signatur-konsept) GranBar (bar) med shuffleboard

Fasiliteter: Innendørs treningsstudio

Parkering: 300 parkeringsplasser

Arkitekt: Scenario

Åpningsdato: 15. mars 2018

Powered by Labrador CMS