Vertskapsparet John Kristian Stubban og Gry Sjøthun har lagt bak seg nok et sterkt år med flere rekorder og utmerkelser.

Nermo Hotell til topps for åttende gang

Hotellet har satt flere omsetningsrekorder. 

Publisert Sist oppdatert

Nermo Hotell er kåret til «Norway's Best Ski Boutique Hotel 2023» av Word Ski Awards. Dette er åttende året på rad at Nermo Hotell mottar denne prestisjefulle utmerkelsen.

Vestlia Resort ble kåret til Norges beste og ledende skihotell den samme kåringen.

Nermo Hotell gikk til topps i konkurransen Norges beste boutique-skihotell for 2023.

– Det er stor stas når man får en slik annerkjennelse og det er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Annerkjennelsen og klappet på skuldra er det folka våre som skal ha, det er de som hver dag gjør det de kan for at våre gjester skal føle at de «kjøm hemmat» til oss», sier 5. generasjonseier Johannes Nermo i en pressemelding fra hotellet. 

2023 er året da Nermo Hotell tok «The Double» etter at de i oktober vant «Innlandets Matpris 2023». Det er Sparebank1 Østlandet og Innlandet Bondelag som står sammen bak årets matpris, som ble delt ut for 8. gang, på Nermo Hotell, fredag den 20. oktober. 

– Hotell ble valgt som vinner på grunnlag av deres engasjement for lokalprodusert mat og nyskapende tilnærming til gastronomi. Prisen er en anerkjennelse av deres bidrag til å fremme mat og landbruk på en positiv måte i Innlandet, sa Anne Rustad, rådgiver for Innlandet Bondelag.

Johannes Nermo, eier av Nermo Hotell, uttrykte sin takknemlighet: 

– Dette er en anerkjennelse av hele teamet på Nermo Hotell. Vi tror på kvalitet, bærekraftighet og lidenskap for lokale smaker. Denne prisen gir oss motivasjon til å fortsette vårt arbeid med å løfte Innlandets matkultur til nye høyder. De aller viktigste personene som skal ha æren for denne prisen er gjengen på kjøkkenet. Kjøkkensjef Morten Romsås har med seg Anders, Nichlas og nå lærling Trym. En helt uvurderlig gjeng som skal få ta seg av sjekken som var med denne prisen på 25.000 kroner. Og jeg må rette en stor takk til dagens hotelldrivere John Kristian og Gry», sier Nermo.

– Vi oppsummerer 2023 med at det ble et ganske bra år, selv om sommeren sviktet noe, men vi tok det igjen utover høsten og satte flere omsetningsrekorder. Vi er veldig spente på hva 2024 bringer, men gleder oss stort til å få satt de fire «stabburssuitene» i drift før sommeren. Det er mange grunner til å besøke Nermo Hotell og disse prisene bringer oss et skritt nærmere vårt overordnede mål, nemlig å bli best i vårt område på service, mat og vertskap, sier vertskapsparet John Kristian Stubban og Gry Sjøthun.

Powered by Labrador CMS