Scandic Ringsaker har blitt Frich's Hotel Hamar

Åpnet dørene igjen etter renovering og 

Publisert Sist oppdatert

I fjor stengte Scandic Ringsaker, i forbindelse med at hotellet skulle pusses opp for flere titalls millioner. Tirsdag åpnet hotellet på Olrud igjen dørene, med både nyoppussede lokaler og nytt navn. 

Hotellet har nemlig gått fra å være Scandic Ringsaker, til Frich's Hotel Hamar. 

Hotellet er i hovedsak et kurs- og konferansehotell, med178 rom på hotellet. Den 20. desember i fjor stengte Scandic-kjeden hotelldørene, og fra årsskiftet overtok Frich's-kjeden hotelldriften. Tirsdag 21. mai kunne man igjen åpne for gjester. 

Frich's har signert en lang leieavtale med svenske Pandox, som eier hotellbygget på Olrud. Eiendomssjef Petter Kristensen fra hotelleiendomsselskapet Pandox forteller til Gubrandsdølen Dagningen at man har planer om ytterligere renovering. 

– På sikt skal vi jobbe oss oppover i etasjene. Vi har rundt 30 rom som skal oppgraderes. Og vi skal gjøre noen andre grep for å modernisere hotellet ytterligere. Det tar vi etter hvert, sier Kristensen til lokalavisen. 

Hotellet på Hamar er nå altså en del av Frich's, en kjede innen hotell- og restaurantbransjen med en årlig omsetning på over 160 millioner kroner omtrent 350 dedikerte medarbeidere. Blant kjedens hoteller og serveringssteder finner man Dale-Gudbrands Gard, Frich's Dombås, Ilsetra Hotel, Kongsvold Fjeldstue, Maihaugen Spiseri, Telemarkstunet og Wood Hotel i Brumunddal. 

Powered by Labrador CMS