BLIR NY: Hotellet, som ligger rett utenfor Hamar sentrum, har vært en del av Scandic-kjeden. Nå skal hotellet pusses opp og åpner opp igjen sommeren 2024.

Frich’s overtar hotell i Ringsaker

Pandox har inngått langsiktig leieavtale med lokal aktør. 

Publisert Sist oppdatert

– Hotellet skal nå pusses opp for flere titalls millioner kroner, og vil stå ferdig sommeren 2024, sier grunnlegger og eier av Frich’s, Øyvind Frich, til Hotellmagasinet. 

Hotelleiendommen har de siste årene vært leid ut under navnet Scandic Ringsaker. Hotellet med 176 rom gjenåpnes Frich’s Hotel Hamar.

Grunnlegger og eier av Frich’s, Øyvind, Frich.

Frich´s er involvert i en rekke hotell og spisesteder, hvor de aller fleste i Innlandet. De feiret i fjor 80-årsjubileum. 

– Vi ser frem til å ønske Frich’s velkommen som ny leietaker i hotelleiendommen vår i Ringsaker kommune. Frich’s er en sterk, lokal operatør med god markedskunnskap, og vil skape ny energi i hotellproduktet i lokalmiljøet. Vi vil sammen gjennomføre en omfattende oppussing av rommene og fellesområdene, inkludert et nytt og attraktivt konsept for mat og drikke som vil styrke hotellets markedsposisjon og løfte hotelleiendommens verdi, sier Head of Property Management Nordics i Pandox Tobias Ekman, i en pressemelding fra Pandox. 

– Vi er både glade og stolte over den tilliten og muligheten Pandox har gitt Frich's. Vi ser frem til å ønske både lokale, regionale, nasjonale og internasjonale gjester velkommen til det nyrenoverte hotellet neste år. Innlandet er et spennende marked med mange muligheter. Frich´s Hotel Hamar vil styrke posisjonen til kjeden. Målet er å bli den foretrukne aktøren innenfor kurs, konferanser samt ferie og fritidsmarkedet i Innlandet, sier grunnlegger og eier av Frich’s, Øyvind Frich, i pressemeldingen. 

Powered by Labrador CMS