UTVIDER: CEO i First Thomas P. Gillespie, CEO i First Hotels, har nylig inngått partnerskap med seks nye hoteller - og røper at det er mer på gang.

First Hotels inngår partnerskap med seks nye hoteller: –Vi har store ambisjoner om ytterligere vekst

Hotell-kjeden på handletur i Norden.

– Med disse seks nye hotellene styrker vi vår posisjon i det skandinaviske markedet. Vi har nå 33 hotell til sammen i Norge, Danmark og Sverige, og kan røpe at vi har store ambisjoner om ytterligere vekst i inneværende år, sier Thomas P. Gillespie, CEO i First Hotels, i en pressemelding.

De nye hotellene i Stockholm er The Studio Hotel i Kista og Brommavik Hotell i Sundbyberg ved Bromma Stockholm Airport. Med disse to nye hotellene har First Hotels til sammen fire hotell i Stor-Stockholm.

First Hotels nye hoteller:

  1. The Studio Hotel by First Hotels ligger sentralt til i Kista, Stockholms IT- og telekomsenter, nær offentlig transport. Hotellet tilbyr 160 moderne rom i skandinavisk design, hvorav 123 langtidsrom med eget kjøkken.
  2. Prinsen Hotel by First Hotels ligger sentralt plassert I hjertet av Aalborg, bare 150 meter fra jernbanestasjonen og bussterminalen. Hotellet tilbyr 36 komfortable rom, innredet i nordisk stil.
  3. Hotel Skandia by First Hotels ligger i Helsingør med to minutters gange til Helsingør stasjon, fergeterminalen og gågaten, Stengade, med shopping, sightseeing, kulturopplevelser og attraksjoner. Hotellet tilbyr 38 trivelige rom. Kun ti minutters gange fra hoteller finner du attraksjoner som Kronborg slott, M/S Museet for sjøfart og Danmarks Tekniske Museum.
  4. Brommavik Hotell by First Hotels ligger i et rolig område i Sundbyberg, fem minutters kjøring fra Bromma Flyplass. Hotelleiendommen er en verneverdig bygning fra århundreskiftet som nylig har blitt renovert, og hvor alle de 76 rommene er innredet i klassisk gustaviansk stil. Sundbyberg stasjon ligger en 5-minutters spasertur fra hotellet, og togturen til Stockholm sentralstasjon tar kun 10 minutter.
  5. Bryne Hotell by First Hotels ligger ved Jærkysten, 5 minutters gange fra Bryne sentrum, og 30 minutter fra Stavanger. Hotellet tilbyr 61 rom, og hotellets restaurant serverer gourmetmat. Golfbanen på Bryne ligger rett utenfor døren. Bryne Hotell er en familiebedrift, startet i 1986 av familien Otto. I dag er det andre generasjon som driver stedet.
  6. Skårungen by First Hotels Skårungen ligger i vakre Lofoten, rett ved kysten, bare tre kilometer unna den lille kystbyen Kabelvåg. Lofotens største by, Svolvær ligger 10 minutter unna med bil. På Skårungen finner du både hotell, hytter, rorbuer og camping, og ikke minst Lofotens beste spa, som ligger ute på bryggekanten med fantastisk utsikt utover fjorden.

Les også: Satser tross milliontap og vannlekkasje

I Danmark tilslutter både Prinsen Hotel i hjertet av Aalborg, og Skandia Hotel som ligger sentralt i Helsingør, seg til kjeden. Begge viktige destinasjoner for selskapets representasjon i Danmark. Fra før har kjeden også ærverdige First Hotel Grand Odense i porteføljen. Kjeden får også to nye spennende destinasjoner i Norge, med det hyggelige familiedrevne Bryne Hotell i Bryne i Rogaland, 30 minutter fra Stavanger, og ikke minst en ny flott destinasjon i Kabelvåg i Lofoten med Skårungen, skriver hotell-kjeden i en pressemelding.

– I prosessen med å velge et partnerhotell, har det vært viktig for oss å finne en partner som imøtekommer hotellets lokale behov og særpreg. First Hotels imøtekommer og oppmuntrer til dette. Når vi i tillegg vet at de er blant de ledende innen distribusjon, salg, markedsføring og teknologi var valget enkelt for oss, sier Einar Otto, som eier og driver Bryne Hotell.c

Les også: Turistperle utvides med 57 rom

– Gjennom samarbeidet med First Hotels blir vi del av et større hotellsamarbeid og får tilgang til flere distribusjonskanaler, kompetanse, og teknologi, samtidig som vi også kan fokusere på vår egen personlighet, og det som er unikt hos oss, sier Anders Olofsson, eier av The Studio Hotel.

– Vi er glade for å kunne tilby våre lojale gjester enda flere spennende destinasjoner som for eksempel Skårungen i Lofoten, Bryne Hotell, flere hotell i Stockholm, og ikke minst ytterligere geografisk dekning i Danmark. Vi takker for tilliten de nye hotellene har vist ved å velge oss som partnere. Vi håper og tror at vår fleksibilitet, ved at vi fremhever det lokale og gir frihet til hotellene til å være unike og annerledes er med på å gjøre oss attraktive for våre partnere, sier Thomas P. Gillespie.

Powered by Labrador CMS