Hotell E10 er First Hotels 57. hotell i porteføljen. Kjeden har i 2023 sikret seg 31 hoteller.

119 prosent vekst for First Hotels-kjeden

First Hotels har fått 31 nye hotell inn i porteføljen i år. 

I en pressemelding melder hotellkjeden First Hotels at de har fått nytt partnerhotell i Kiruna i Nord-Sverige - og også en helt ny destinasjon.

Percy Henriksson i First Hotels.

Hotell E10 by First Hotels har 43 rom og konferansemuligheter, og ligger rett ved Kiruna sentrum, og bare åtte minutter med bil fra Kiruna flyplass. 

Hotellet er det 31. de har sikret seg i 2023, og porteføljen har vokst fra 26 til 57 hoteller - noe som tilsvarer en vekst på 119 prosent. Med det nye hotellet i Kiruna har kjeden nå 32 hotell i Sverige, 20 hotell & leilighetskompleks i Danmark og 5 hotell i Norge, skriver kjeden i pressemeldingen. 

– Vi har fulgt vår ekspansive vekststrategi, og er veldig godt fornøyd med resultatet så langt. Det er viktig å tilby våre gjester og over 470.000 First Members (medlemmer) et bredt utvalg av ulike og spennende destinasjoner, sier Director Sales & Business Development, i First Hotels, Percy Henriksson.

Det siste hotellet i porteføljen, Hotell E10, er et godt utgangspunkt for å oppleve Lappland og Nord-Sverige med flotte naturopplevelser som hundesledekjøring, snøscootersafari, nordlys, fjellturer til Kebnekaise eller Kungsleden, Treriksröset hvor Norge, Sverige og Finland møtes, eller for å oppleve den ville naturen i Abisko nasjonalpark, skriver kjeden i pressemeldingen. 

– Å få en ny destinasjon som Kiruna i Lappland og Hotell E10 inn i porteføljen er vi veldig godt fornøyd med. Kiruna er en spennende destinasjon, med både vill og vakker natur, der opplevelsene står i kø. Hotellet er like godt egnet for forretningssegmentet som vil kombinere møter med teambuilding-aktiviteter, eller turister som ønsker å utforske den fantastiske naturen, sier Henriksson. 

 

 

Powered by Labrador CMS