Hotellet i Finnsnes består blant annet av 57 rom, 4 møterom, restaurant og lobbybar.

Finnsnes Hotell blir en del av Strawberry

Blir Comfort Hotel fra 1. juni.

Finnsnes Hotell blir Comfort Hotel Finnsnes, og blir med det en del av Strawberry sin hotellportefølje, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden. 

Med beliggenhet i regionssenteret for Midt-Troms, 45 kilometer fra Bardufoss flyplass, har Finnsnes Hotell, som åpnet dørene i 1956 vært et attraktivt reisemål og knutepunkt for industri og turisme i Nord. Nå skal hotellet gjennomgå en oppgradering før det skiltes om til Comfort Hotel.

– Finnsnes Hotel er en perfekt match for oss, og vi gleder oss til å ønske hotellet og ansatte velkommen til Comfort-familien. Turismen i Nord har blomstret de siste årene, flere ønsker å oppleve det fantastiske naturlandskapet landet vårt har å tilby. Vi skal være der våre gjester og medlemmer ønsker å reise - Finnsnes er derfor midt i blinken for oss, sier Vice President for Comfort Hotels, Solveig Mathea Voldheim.

Finnsnes Hotell eies av Saga Hotell AS og Tromsø Travel Hotel AS. Hotellet består av 57 rom, 4 møterom, restaurant, lobbybar og parkeringsmuligheter like ved Amfi kjøpesenter. 

Hotellrommene ble renovert i 2017 og fellesarealer i 2019 og 2022. Comfort Hotel tar over driften fra 1. Juni gjennom en franchiseavtale, og hotellet blir med det en del av Strawberry sin hotellportefølje.

–  Strawberry har vært en god samarbeidspartner for Quality Hotel Saga i Tromsø i mange år og vi ser frem til å få Finnsnes Hotell som et søsterhotell i Strawberry-familien. Både eiere og medarbeidere på Finnsnes gleder seg til re-brandingen av hotellet til Comfort, slik at vi både kan styrke hotellets posisjon i markedet og å fortsette å utvikle hotellet videre sammen med kjeden, sier hotelldirektør for Finnsnes Hotell, Karina Grønnvoll.

Powered by Labrador CMS