Strömstad Spa har fått nye eiere.

Ny eier for Strömstad Spa

Strömstad Spa får nye eiere fra januar 2017. Sjekk hvem som har kjøpt spa-perlen her.

Publisert

Norwegian Hospitality Group har inngått en avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Strömstad Spa AB og Nötholmen Hotelleiendom AS. Kjøperen driver fra før Thon Hotel Linne i Oslo, Thon Hotel Vettre i Asker, Thon Hotel Halden, Park Hotel i Halden og Dalen Hotel i Telemark. Strömstad Spa blir selskapets første hotell i Sverige.

– Dette skal bli utrolig spennende, sier styreleder og eier av Norwegian Hospitality Group AS, Thor Morten Halvorsen. – Det er sjelden at det er mulig å få overta et så fantastisk og veletablert hotell legger han til.

Han og Erling M. Kristensen, adm. dir. i Norwegian Hospitality Group AS, ser frem til å videreutvikle og forsterke hotellets posisjon som et av de ledende konferanse- og sparesorts i Skandinavia.

Selgerne er Nils Ch. Gevelt og Lars Öberg som i dag står bak Nordic Resort AS. Begge er godt fornøyde med salgsprosessen og den endelige avtalen.

– Etter å ha bygget Strömstad Spa og drevet hotellet i nesten 10 år, med stor fremgang sammen med Lars Öberg føles det riktig overlevere stafettpinnen til nye eiere sier Nils Ch. Gevelt og legger til; – Jeg er jo blitt pensjonist.

Strömstad Spa har siden oppstarten i 2007 hatt et nært samarbeid med Choice-kjeden og er nå medlem i Nordic Hotels & Resorts. Dette samarbeidet kommer til å fortsette, forteller Thor Morten Halvorsen og han gleder seg til å bli bedre kjent med Nordic Hotels & Resorts.

Powered by Labrador CMS