Strömstad Spa har fått nye eiere.
Strömstad Spa har fått nye eiere.

Ny eier for Strömstad Spa

Strömstad Spa får nye eiere fra januar 2017. Sjekk hvem som har kjøpt spa-perlen her.

Publisert

Norwegian Hospitality Group har inngått en avtale om kjøp av 100 % av aksjene i Strömstad Spa AB og Nötholmen Hotelleiendom AS. Kjøperen driver fra før Thon Hotel Linne i Oslo, Thon Hotel Vettre i Asker, Thon Hotel Halden, Park Hotel i Halden og Dalen Hotel i Telemark. Strömstad Spa blir selskapets første hotell i Sverige.

– Dette skal bli utrolig spennende, sier styreleder og eier av Norwegian Hospitality Group AS, Thor Morten Halvorsen. – Det er sjelden at det er mulig å få overta et så fantastisk og veletablert hotell legger han til.

Han og Erling M. Kristensen, adm. dir. i Norwegian Hospitality Group AS, ser frem til å videreutvikle og forsterke hotellets posisjon som et av de ledende konferanse- og sparesorts i Skandinavia.

Selgerne er Nils Ch. Gevelt og Lars Öberg som i dag står bak Nordic Resort AS. Begge er godt fornøyde med salgsprosessen og den endelige avtalen.

– Etter å ha bygget Strömstad Spa og drevet hotellet i nesten 10 år, med stor fremgang sammen med Lars Öberg føles det riktig overlevere stafettpinnen til nye eiere sier Nils Ch. Gevelt og legger til; – Jeg er jo blitt pensjonist.

Strömstad Spa har siden oppstarten i 2007 hatt et nært samarbeid med Choice-kjeden og er nå medlem i Nordic Hotels & Resorts. Dette samarbeidet kommer til å fortsette, forteller Thor Morten Halvorsen og han gleder seg til å bli bedre kjent med Nordic Hotels & Resorts.

Powered by Labrador CMS