Hotellkonseptet Aiden skal ifølge BWH Hotel Group inneholde moderne hotell med digitale løsninger og strategiske plasseringer.
Hotellkonseptet Aiden skal ifølge BWH Hotel Group inneholde moderne hotell med digitale løsninger og strategiske plasseringer.

BWH Hotel Group med ny storsatsing

Aiden er en ny generasjon moderne hotell med fokus på bevisste valg, smarte digitale løsninger og strategiske plasseringer, skriver hotellkjeden i en pressemelding.

Flesteparten av hotellene blir bygd på strategiske steder der det er større behov, for eksempel ved universiteter, større bedrifter og arenaer. Det første hotellet, Aiden by Best Western Herning, åpnes 1. februar i Herning i Danmark. Det blir Danmarks første modulbygde hotell, og det skal tilby 204 rom, treningsstudio med badstue, konferanserom og innbydende sosiale områder for å omgås eller arbeide.

En håndfull hoteller er planlagt med åpning allerede i 2023, i samarbeid med CIC Hospitality som er en av de ledende hotelloperatørene i Skandinavia, og som i dag driver 20 hoteller. En rekke av dem er også med i BWH Hotel Group.

- Målet med Aiden er å skape en ny og spennende gruppe moderne hoteller i Skandinavia. Hotellmarkedet er i stor grad ganske tradisjonelt og konservativt, og her så vi et hull som det nye hotellkonseptet vårt kan fylle. Nå kan vi tilby gjestene våre prisgunstige hoteller med en frisk, ung tone, som oppleves som innovative og nytenkende. Her møtes effektive overnattinger med lekne miljøer og digitale løsninger. Det skal oppleves som smart, komfortabelt og bevisst, sier Johan Michelson, administrerende direktør for BWH Hotel Group Skandinavia i pressemeldingen.

BWH Hotel Group er en global hotellkjede bestående av tre hotellgrupper, Best Western Hotels & Resorts, WorldHotels og SureStay Hotel Group, og tilbyr til sammen over 4 700 hoteller i mer enn 100 land over hele verden. I Skandinavia finnes det 160 hoteller på over 100 ulike destinasjoner.

På Aidens konseptuelle hoteller står det moderne i sentrum, med innovasjon, smarte løsninger og med bærekraft som en naturlig integrert del.

For å redusere miljøpåvirkningen bygges mange av hotellene ved hjelp av moduler, noe som er en mer bærekraftig måte å bygge på, siden avfallsmengden reduseres og bygningen kan resirkuleres i større grad.

Powered by Labrador CMS