Stavanger-suksess åpner i Bergen

26 North Restaurant & Social Club ble en umiddelbar suksess da den åpnet i Stavanger tidligere i år. Nå åpner samme type restaurant i Bergen.

Publisert Sist oppdatert

I løpet av få måneder har restauranten, som blant annet serverer norsk tapas, mottatt strålende matanmeldelser og blitt rangert av gjestene som nummer 1 i byen på TripAdvisor. Nå åpner suksesskonseptet hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen.

– 26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Vi gleder oss til å gi bergenserne en ny, spennende møteplass hvor gjestene kan ha forretningsmiddager, romantiske kvelder og minneverdige arrangementer i en avslappet og inspirerende atmosfære, sier hotelldirektør Nina Askvik ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen.

Restauranten i Bergen åpner i morgen 17. august. Milla Boutique har redesignet restauranten og baren, som nå har fått nytt design, freshe møbler og en spennende meny med norske spesialiteter.

Uformell stemning

Det sosiale restaurantkonseptet ble først introdusert i Stavangermarkedet tidlig i 2016. Kjøkkensjefen hos 26 North i Stavanger mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær, både blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept, forteller kjøkkensjef Kristoffer Ingemansson.

Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som «en bøtte med håndplukkede skjell» og «shots fra kysten». Ingrediensene er hentet fra de norske fjorder, gårder og skoger. Hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen skal de ta med seg det beste fra menyen i Stavanger og legge til en del retter skreddersydd for Bergen.

Vi kommer til å beholde suksesser som «Brett fra fjordene», med norsk tapas og varierte småretter. I tillegg kommer vi til å sette sammen en meny med det absolutt beste som de norske fjorder, gårder og skoger har å by på slik at våre gjester får matopplevelser helt utover det vanlige», forteller hotelldirektøren.

 

Powered by Labrador CMS