Radisson wishing to open 50 hotels in Baltics, CIS

Publisert Sist oppdatert

Rezidor Hotell Group, eierne av det som vi kjenner som Radisson SAS Hotels & Resorts kjeden, ønsker å bli sterkere i Russland, de tidligere sovjettstatene og de Baltiske land. Derfor ønsker de å åpne 50 nye hoteller i løpet av kort tid.

- Rezidor ser et stort potensiale i Russland, de tidligere sovjettstatene og vi har allerede gjort innvesteringer for å utvikle og utvide vår aktivitet i disse landene, sier Kurt Riter, administrerende direktør i Rezidor Hotel Group til vårt søsterblad Hotels Magazine.

I perioden 2007 til 2009 har kjeden som mål å åpne 20,000 nye hotellrom i Europa, Asia og Midt Østen. Hele 85% av disse rommene er allerede under arbeid og kjeden åpner snart et showroom i Moskva.

Pr i dag har Rezidor Hotell Group 309 hoteller som er i drift eller under oppføring. Dette gir kjeden hele 63.000 rom i 48 land. Rezidor eier varemerkene Radisson SAS Hotels & Resorts, Regent International Hotels, Park Inn, Country Inns & Suites and Missoni. I dag har Rezidor-kjeden et hotell i Estland.

Thumbnail Image: