– Har troen på topp 3

Foran båsen hvor det norske teamet jobber intensivt traff vi fjorårets gullduo fra Lyon. Ørjan Johannessen sier Norge holder et veldig høyt nivå.

Publisert Sist oppdatert

– Christopher er en ekstremt god kandidat. Han holdet et veldig høyt nivå, noe som gjør meg "sikker" på topp 3. Han vet akkurat hva som skal til for å vinne, sier Ørjan Johannessen til Hotell- og restaurantmagasinet.

Og er det noen som vet hva som skal til, så er det Ørjan som sammen med Jimmy Øien sikret Norge gull i Bocuse d'Or i Lyon i fjor. Han har selv vært litt involvert under forberedelsene, men mest på det praktiske.

– Alt av smak og den biten har de kontroll på, selv om jeg har smakt underveis. Det jeg hjelper med er mer det praktiske. Hva er det som kommer av forstyrrende elementer, hvordan takle folket som henger over båsen. Selv om man er i en egen boble, så merker man selvsagt at det er mye ståhei rundt, fortalt Ørjan.

Han kunne også fortelle litt om hverdagen etter Bocuse-seieren.

– Man får jo en del hjelp markedsmessig og det er en døråpner. Men målet mitt var å vinne i Bocuse d'Or, ikke alt det som kommer etterpå. Nå handler det om å utvikle restauranten, sa Johannessen.

Powered by Labrador CMS