Først ute med crossfit

Comfort Hotel Børsparken åpner Norges første hotell-CrossFit gym i samarbeid med Crossfit Christiania.

Publisert Sist oppdatert

Comfort Hotel Børsparken har etter relanseringen av hotellet i 2011 hatt fokus på trening både for hotellets ansatte og gjester. Nå er treningsrommet på hotellet oppdatert med splitter nytt treningsutstyr, tilrettelagt for egentrening og CrossFit.

– Comfort Hotel Børsparken har i flere år vært kjent for å ha et velutstyrt og stort treningsrom. Trening følger trendene i samfunnet, og våre gjester har etterspurt et treningsrom med færre faste maskiner og større mulighet for trening med egen kroppsvekt. Vi har derfor tilrettelagt treningsrommet som nå er utstyrt med ny romaskin, vektballer, battleropes, i tillegg til et crossfit-cage med vektstenger og ringer, sier Johanna Furenbäck, hotelldirektør ved Comfort Hotel Børsparken.

Samarbeid

Det nye treningskonseptet, (cross)Fit for business, er utviklet i samarbeid med erfarne og dedikerte trenere fra CrossFit Christiania, som også har utviklet et eget treningsprogram for hotellets besøkende.

– Det har vært spennende å samarbeide med en aktør som Comfort Hotel. CrossFit Christiania bygger på et genuint treningsmiljø hvor alle heier hverandre frem. CrossFit Christiania og Comfort Hotel har mye til felles - både når det gjelder service, helse og trening, men også det å jobbe ekstra hardt for å bli de beste i det vi driver med, sier Markus Helle-Pettersson, daglig leder ved CrossFit Christiania.

For "alle"

Hotellets ansatte og gjestene har allerede tatt i bruk det nye CrossFit treningsrommet, men også "almuen" skal få smake på melkesyren.

– Vi ønsker å være et nytenkende hotell med gode relasjoner til våre omgivelser. Derfor åpner vi også treningsrommet for aktørene i lokalmiljøet vårt, slik at de kan trene før jobb, i lunsjen eller etter jobb dersom de ønsker det, sier Johanna Furenbäck.

 

Powered by Labrador CMS