Gratis frokost i seks land ble en knallsuksess for hotellkjeden onsdag denne uken. Scandics første hotell åpnet i Laxå i Sverige i 19633 - i dag har kjeden vokst til over 270 hoteller.

Over 38.000 feiret Scandics 60-årsjubileum

– Vi hadde store forhåpninger for denne dagen, sier adm. direktør i hotellkjeden.

Onsdag samlet kjeden mer enn 38.000 gjester i seks land. I Norge alene var hotellene vertskap for mer enn 13.000 gjester, heter det i en pressemelding fra hotellkjeden. 

Frokostfesten avsluttet et innholdsrikt jubileumsår for Scandic, og ble gjennomført i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Polen. Dette var ikke noen vanlig frokost, men en frokostfest med god mat, stemningsfull musikk, taler fra hotelldirektørene, egne stasjoner med spennende retter fra kokkene og en feststemt atmosfære.

Totalt var det mer enn 38.000 mennesker som deltok i den timelange markeringen, og dermed ble del av en historisk dag for Nordens største hotellkjede.

Scandic markerer i år selskapets 60-årsjubileum. Det første hotellet åpnet i Laxå i Sverige i 1963, og het Esso Motorhotell. 60 år senere er Scandic den største hotellkjeden i Norden med 270 hoteller og mer enn 19.000 ansatte spredd over seks land.

– Vi hadde store forhåpninger for denne dagen, og med fasit i hånd vil jeg si at vi mer enn innfridde disse. Jeg er takknemlig for de mer enn 13.000 gjestene som kom og feiret denne dagen sammen med oss, og ikke minst er jeg mektig imponert over våre ansatte som har bidratt til å gjøre dette til et historisk arrangement for Scandic, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Asle Prestegard, i pressemeldingen.

I løpet av den 60 minutter lange feiringen fikk gjestene mulighet til å bli bedre kjent med hotellene og deres omfattende arbeid med bærekraft. Hotellene synliggjorde gjennom arrangementet ulike måter å redusere matsvinnet på, og en ambisjon var å vise at den beste frokosten også kan være bærekraftig.

– Det var frokosten vår som skulle skinne under 60-årsfesten, og det gjorde den til gagns. Bak den imponerende leveransen sto et stort antall kokker som hver dag sørger for at gjestene våre får den aller beste starten på dagen. Jeg er imponert, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

Powered by Labrador CMS