Morten Malting i Scandic er naturlig nok fornøyd med prestasjonen til sine hoteller så langt.

Scandic med flest semifinalister i Twinings Best Breakfast

Fredag ble semifinalistene i Twinings Best Breakfast offentliggjort. Scandic er kjeden med flest kandidater.

Konkurransen om å levere den beste frokosten arrangeres for 18. gang. Det kåres semifinalister for både kjedehoteller og frittstående hoteller, og dette gjelder også for finalen som arrangeres i høst. 

Det er Haugen-Gruppen som er arrangør, og i jakten på den beste frokosten undersøker en uavhengig fagjury mer enn 400 hotellfrokoster over hele landet.  

– Anerkjennelse av arbeidet

Scandic utmerker seg med flest kandidater i nest siste del av konkurransen, med hele ti semifinalister. Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, er naturlig svært fornøyd med prestasjonen til sine hoteller. 

- Dette er en stor anerkjennelse av arbeidet som gjøres. Tusen takk til våre dyktige frokosthelter, som hver dag strekker seg langt for å gi gjestene våre den beste starten på dagen, sier Malting i en pressemelding. 

Bærekraft viktig

I tillegg til faktorer som produktkvalitet, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet, trekkes bærekraft frem som et viktig moment i konkurransen. 

- Vi har jobbet med å vise frem det viktige arbeidet vi gjør for å sikre en bærekraftig frokost. For oss er det helt sentralt å servere en frokost med lavt miljøavtrykk, og vi ønsker å både vise frem dette, og veilede gjestene våre til å ta bærekraftige valg hos oss, uttaler Malting. 

Mat og drikke-direktøren trekker også frem Scandics innsats for å løfte frem de kortreiste råvarene kjeden benytter seg av i frokostbuffetene. 

- Det er viktig å fortelle historiene rundt lokalmaten vår. Ikke bare bidrar den til lavere CO2-utslipp, veldig ofte er det unike og spennende råvarer som man ikke får oppleve hvor som helst. Dette er viktig i dyrkingen av den lokale kulturen, legger han til.

Høyere nivå enn noen gang

Haugen-Gruppen er imponert over nivået på deltakerne i årets Twinings Best Breakfast-konkurranse.

- Nivået på årets konkurranse er høyere enn noensinne. Hotellfrokosten er i utvikling, og vi ser også at det er enda flere hoteller som leverer på høyt nivå. Vi opplever et høyt servicenivå når vi er ute på hotellene, og det at Scandic har flest semifinalister i årets konkurranse sier sitt. Scandic har satt kursen for hvordan hotellfrokosten skal være, og leverer kjempebra år etter år, sier Marketing Manager Lene Risa Andersen i Haugen-Gruppen, som er ansvarlig for Twinings Best Breakfast i Norge.

Nedenfor er Scandics semifinalister, fordelt etter region. 

ØST:

Scandic Lillestrøm

Scandic Ambassadeur Drammen

Scandic Victoria Lillehammer

VEST:

Hotel Norge by Scandic

Scandic Sunnfjord Hotel & Spa

MIDT:

Scandic NidelvenScanic Hell

NORD:

Scandic Ishavshotel

SØR:

Scandic Park Sandefjord

Scandic Kristiansand Bystranda

Powered by Labrador CMS