NY JOBB: Jørn Dahl har landet ny jobb i Haut Nordic.
NY JOBB: Jørn Dahl har landet ny jobb i Haut Nordic.

Jørn Dahl til Haut Nordic

Haut Nordic utvider prosjektdivisjon med ny project and development manager med lang erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.

Jørn Dahl Han kommer fra stilling som KAM hos T. Myhrvold avd. Storkjøkken, hvor han i 11 år har jobbet med kjøkken- og restaurantprosjekter og konsepter til HORECA-markedet. Før det har han solid driftserfaring fra anerkjente serveringssteder som Holmenkollen Park Hotel Rica, Statholdergaarden, Bølgen & Moi og Spisestedet Feinschmecker for å nevne noen.

Haut Nordic er et fullservicekonsern, og utvikler eiendom, drifter hoteller og restauranter. Gjennom datterselskapet Haut Nordic Hospitality Group har selskapet etablert fullservice konseptet for drift av kontorbygg.

– Ansettelsen av Jørn Dahl er helt nødvendig for å styrke vår prosjektdivisjon og for fortsatt kunne utvikle gode, helhetlige og bærekraftige produkter, sier Martin Land, prosjektdirektør i Haut Nordic. – Jørn skal med sin gode erfaring og kreativitet spesielt jobbe med å videreutvikle Miklagard som et unikt hotell konsept og vil også bli involvert i implementeringen og oppstarten av dette hotellet, fortsetter han.

– Jeg ser virkelig frem imot å ta tak i denne spennende og morsomme utfordringen jeg nå har fått i Haut Nordic. Selskapets visjon og verdier, samt alle de gode kollegene var virkelig det som trigget meg aller mest til å bli en del av, sier Jørn Dahl.

Fra detaljer til helhet

– Sammen med resten av teamet i Haut Nordic skal vi skape noe som er unikt og fremtidsrettet «Vi skal tørre å tenke nytt». Dette er store ord som vi sammen skal jobbe for å gi mening hver dag. Vi skal legge vekt på detaljene som igjen skaper helhetlige konsepter. Dette er noe både våre gjester og våre ansatte skal dra god nytte av i fremtiden. Jeg er veldig stolt og ydmyk av å få bli del av et så kunnskapsrikt miljø, hvor det er en flott kultur i inkludering og deling av kompetanse for å nå målene. Jeg gleder meg til å følge alle prosjektene våre fra start til mål. Det å fortsatt være en del av prosjektet også etter at de har åpnet dørene er noe jeg har savnet i min tidligere jobb. Gleder meg til å jobbe målrettet med dette teamet hvor vi sammen skal skape og videreføre vårt «Miklagard» til å bli det unike hotellet som vi trenger i Norge, avslutter Jørn Dahl. 

Scandic med Funkis-takeover

I forbindelse med FNs internasjonale dag for funksjonshemmede, gjentok Scandic Hotels fjorårets suksess med «Funkis takeover». Fem mennesker med nedsatt funksjonsevne overtok stillinger på Scandic Ørnen og Scandic Flesland Airport for én dag. Målet er å sette søkelys på mangfold og bidra til et mer inkluderende arbeidsliv. Les hele saken

Til toppen