GOD STEMNING: Hotel Høje Taastrup i Danmark er først ute med selvbetjente innsjekking i blant Thon Partner sine hoteller.

Ruller ut selvbetjente innsjekkingskiosker

Thon Partner Hotel Høje Taastrup først ute.

Publisert Sist oppdatert

Sist uke rullet den første selvbetjente kiosken for Thon Hotels - og det var Thon Partner Hotel Høje Taastrup i Danmark, skriver Arribatec Hospitality i en pressemelding.

Selskapet samarbeider med Thon Hotels for innstallering av selvbetjente innsjekkingskiosker på Thon Hotels. Kjeden omfatter mer enn 80 hoteller i Norge, Brussel, Rotterdam og Sverige.

ÅPENT 24-7: De nye løsningene gjør at gjesten kan sjekke inn og ut på egenhånd.

– Thon Hotels er kjent for utmerket kundetilfredshet, og ved å tilpasse en unik og effektiv innsjekkingsopplevelse vil vi redusere hotellkostnadene og øke kundeopplevelsen. Løsningene våre vil redusere arbeidsmengden i resepsjonen og flytte ansatte for å fokusere på andre verdiøkende oppgaver, sier administrerende direktør i Arribatec Hospitality, Alexander Weiss Richter.

Det er mer på gang.

– Ved å integrere Thon Hotels gjesteapp med Arribatec Hospitalitys innovative selvbetjente innsjekkingskiosker, vil vi skape en kraftig og integrert løsning som ennå ikke er sett i en hotellobby, sier adm. dir. i Arribatec, Geir Johansen.

Powered by Labrador CMS