Ørjan Lundmark blir Director of F & B på Amerikalinjen.

Blir F & B-sjef på Amerikalinjen

Ørjan Lundmark blir Director of Food & Beverage på Amerikalinjen.

Publisert

Med over 20 års erfaring i bransjen trer Ørjan Lundmark inn i stillingen som Director of Food & Beverage på Amerikalinjen.

Ørjan har de siste 12 årene vært en del av teamet på Bølgen & Moi Briskeby og Tjuvholmen, og kommer fra stillingen som daglig leder på Bølgen & Moi Tjuvholmen. Han er meget engasjert i mat og drikke og kan skilte med førsteplass i NM Sommelier, samt topplassering i Nores Nordisk Gullkork. Han var delaktig i åpningen av restauranten Svendgård’s i Bodø og har vært vinansvarlig på Statholdergaarden som har en stjerne i den velkjente Michelin guiden.

– Ørjan er en sterk fagmann som bringer med seg verdifull erfaring inn i prosjektet vårt. Han har utmerket kunnskap om restaurantbransjen i Oslo, i tillegg til en brennende interesse for mat og drikke. Vi er svært glade for at Ørjan blir en del av teamet på Amerikalinjen som åpner i mars 2019, sier hotelldirektør Wilhelm Hartwig.

Engasjert

Ørjan får ansvaret for konseptutviklingen av de fem mat- og drikkestedene på Amerikalinjen i tillegg til å være del av den daglige hotelldriften. Atlas Brasserie & Café, Pier 42 bar, og klubben Gustav er blant avdelingene som blir sentrale i hotellets drift. Hovedoppgaven for Ørjan blir å skape et godt mat- og drikketilbud som skal bidra til å revitalisere det ikoniske bygget på Jernbanetorget i Oslo.

– Det er med et stort engasjement jeg trer inn i stillingen som Director of Food & Beverage på Amerikalinjen. Etter mange år hos Bølgen & Moi er jeg klar for nye utfordringer og ser frem til en travel høst med fokus på konseptutvikling og rekruttering av mange nye fantastiske kolleger. Vi skal skape en ny sosial møteplass midt i Oslo for både hotellgjester og lokalmarkedet, sier Ørjan Lundmark.

Ørjan blir en del av Amerikalinjens ledergruppe og vil tiltre stillingen i begynnelsen av september.

Powered by Labrador CMS