BLIR SJEF: Den 26 år gamle trønderen Nils Flatmark er ansatt som Executive Head Chef & Food and Beverage Manager på Storfjord Hotel.

Norsk mester i kokkekunst til Storfjord Hotel

Publisert Sist oppdatert

Nils Flatmark er ansatt som Executive Head Chef & Food and Beverage Manager på Storfjord Hotel. Han tiltrer 1 juli, heter det i en pressemelding fra 62°NORD.

– Vi på Storfjord Hotel synes det er utrolig spennende å ha fått Nils med på laget som Executive Head Chef og leder for våre mat- og drikkekonsepter. Han blir en del et sterkt faglig team som deler samme visjoner og ambisjoner for hva gode mat og drikkeopplevelser skal være. Å formidle mat og drikke som godt norsk håndverk er en viktig del av vår kulturhistorie og opplevelsen av Storfjord Hotel, sier hotelldirektør Benthe Langeland.

Luksus for utenlandske turister

Nils Flatmark er 26 år fra Trondheim som startet sin kokkekarriere som lærling hos Arne Brimi på Vianvang. Her ble han kjøkkensjef på Brimibue før Britannia Hotel kapret kokketalentet og han ble ansatt som Souchef. Nils har tatt en imponerende posisjon i kokkemiljøet, ikke bare som norsk mester i Kokkekunst, men også som verdens første Nordic Green Chef, er tildelt San Pellegrino Social Responsiblity award og hederstegnet Cordon Bleu.

Sammen med Kokkelandslaget har han vunnet gull i OL og er styremedlem i Norske kokkers landsforening.

FEIENDE FLOTT: Det er ikke noe småtteri som møter deg på Storfjord Hotel i den vesle bygda Glomset.

Storfjord Hotel, som er eid av Flakk-familien og og selskapet 62°NORD, er det hotellet i Norge som tiltrekker seg flest gjester fra det internasjonale high-end markedet og som kan ta ut best priser per boende gjest. Dette stiller høye krav til kvalitet, personlig service, og en norsk luksus som sammenlignes med det beste i verden.

Gode råvarer

Smaken av Storfjord er ikke bare hjertet i våre restauranter, men også utenfor kjøkkenet som en naturlig del av opplevelsestilbudet på hotellet.

– Jeg er glad i å bruke tradisjonelle teknikker med en moderne og personlig vri. Min matfilosofi er basert på å benytte det beste av sesongens råvarer, fortrinnsvis kortreiste, norske produkter som har tilknytning til destinasjonens tradisjoner, historie og egenart. For bærekraft er både opphav og matsvinn viktig, men også at du skal forstå hva du spiser, at vi må bringe mer grønt inn på kjøkkenet, at ansatte har gode arbeidsvilkår. Kokken trenger bonden og ved å støtte lokale gårder og produsenter bidrar vi til et levende bygde-Norge og ren norsk råvareproduksjon. Vi er utrolig heldig som kan lage skikkelig god mat på norske råvarer, sier Nils Flatmark.

Powered by Labrador CMS