GOD PLASS: Det er ikke noe småtteri som venter den nye kjøkkensjefen på Hotel Union Øye. I tillegg til å få mulighet til å bygge Norges beste kjøkken, får du også bo i denne boligen.

Tilbyr tjenestebolig med unik utsikt til kjøkkensjef

Hotel Union Øye går nye veier i jakten på den rette.

Publisert Sist oppdatert

Hotellet, som de siste par årene har pusset opp og bygget ut hotellet for enorme summer, er Norges eneste hotell med medlemskap i eksklusive Relais & Chateaux.

Nye prosjekter

Selv om det i Norangsfjorden i Ørsta kommune på Sunnmøre kun bor 55 mennesker, vil du som kjøkkensjef få et nytt moderne kjøkken med egen stor kjøkkenhage og egen tjenestebolig i et fantastisk område med fem soverom, to bad og eventyrlig utsikt.

Boligen står klar til bruk i mai.

Adm. dir. i 62°NORD, Mikael Forselius

– Dette er både fantastisk og unikt, sier adm. dir. i 62°NORD, Mikael Forselius, til Hotellmagasinet.

62°NORD eies av Flakk-gruppen, og har store vekstambisjoner. Selskapet består i dag av Hotel Union Øye, Storfjord Hotel, Hotel Brosundet og Eiernes Gjestehus.

– Vi er et fantastisk team, og jobber hele tiden med utviklingen av nye prosjekter, sier Forselius.

Store ambisjoner

Søknadsfristen for kjøkkensjefjobben utløper 30.4. Hotellet har ambisjoner om å blir en av landets beste restauranter.

I stillingsannonsen står det blant annet:

"Vi søker en person med fagbrev som kokk og leiarerfaring frå liknande konsept. Vidare må søkjarar vere utprega serviceinnstilt, og du må ha eit genuint ynskje om å skape gode drikkeopplevingar for gjestane. Hotellet har eigen kjøkenhage og gard under utvikling som vi ynskjer kjøkensjef skal vere ein viktig del av. Hotellet har veldig godt samarbeid med mange lokale leverandørar og produsentar og har gjennom år utvikla eit kjøken med stort fokus på lokale råvarer".

IDYLL: Hotel Union Øye har påkostet hotellet enorme summer de siste par årene, og opplever enorm interesse fra blant andre utenlandske turister.
Powered by Labrador CMS