Her kommer den kalde, fine tida:ICEBAR OSLO med nytt design.

Publisert Sist oppdatert

 


ICEBAR OSLO by ICEHOTEL har lokket tusenvis av både Oslo-folk og tilreisende til Kristian IVs gate siden åpningen i november i fjor. En sentral del av ICEBAR-konseptet er at temaet endres én gang i året og ledende designere inviteres til å skape et helt nytt interiør og skulpturer.

I Oslo skjer det første hamskiftet nå i høst med nyåpning 28. oktober.

60-70 tonn is

– Å besøke ICEBAR er en opplevelse som skiller seg fra alle andre bar- og restaurantbesøk i Norge. Denne opplevelsen blir enda mer unik ved at vi hvert år skifter tema og re-designer hele baren. At vi har valgt å kalle det nye temaet ”Northernmost Attitude” røper at vi ikke har inngått noen kompromisser, sier daglig leder Joachim Langebrekke Larsen ved ICEBAR OSLO by ICEHOTEL.

Isbaren i Oslo ble verdens tredje og største ICEBAR by ICEHOTEL da den åpnet i samarbeid med Thon Hotels i fjor høst. Baren bygges opp fra grunn av med 60-70 tonn is fra Torneelven i Lappland i Sverige, slik at vegger, bardisk, møbler og til og med glass og tallerkener er laget av den samme isen.

Iskunst og utsmykning av is, samt belysning er også en viktig del av ICEBAR-opplevelsen.

Siste sjanse til å se originalen

ICEBAR OSLO som holder en temperatur på 5 minusgrader, blir dermed det nærmest man kommer å besøke det verdensberømte ICEHOTEL i Jukkasjärvi uten å reise til Nord-Sverige.

– For å lage det nye temaet må vi holde stengt i ti dager fra 18. oktober. Det betyr at den neste måneden nå blir folks siste sjanse til å se ICEBAR OSLO før ombyggingen, sier Joachim Langebrekke Larsen.

Thumbnail Image: