Drinkestafetten

Publisert Sist oppdatert

En av hotellets mange fasiliteter er restaurant, bar og danseområdet. Jeg gikk innom baren i anledning av Hotellmagasinets drinkestafett. Her møtte jeg hotellets hovmester Steinar Johansen, for anledningen som bartender. Steinar er oppvokst i Langesund traktene, og har vært i bransjen siden 1985. Han fortalte at han startet sin karriere dørvakt og bartender på Royal Christiania i Oslo. Etter en 3 års periode i restaurantbransjen i Spania, flyttet han hjem til Norge igjen og har jobbet på en rekke puber og nattklubber her hjemme. Etter reiselivsskole fikk han for noen år siden muligheten til å flytte tilbake til Langesund, hvor han de siste 6 månedene har arbeidet som hovmester på hotellet. – Jeg trives kjempebra avslører han og legger til at hotellet har mange forskjellige aktiviteter. - Vi har mange familier på besøk, med egen barnebufeet og egne drinker for barn. Vi satser mye på kurs og konferanse og har flotte utendørs muligheter med grilling og et flott skjærdgårdsmiljø sier Johansen med et smil om munnen.

Skjærgårdens trøst

Baren, hvor den blide hovmesteren serverer seg sitt forslag i drinkestafetten, er i full gang med å bli omorganisert og skal være klar til påske. Vi føler oss trygge på at når leserne ser dette, så har baren fått ny meny, større utvalg, nye glass, egen helgemeny for familier og en egen bar for barna. I tillegg blir det en spennende kurs og konferansemeny lover Steinar Johansen. Drinken vi fikk servert var fra den ”gamle” menyen og heter Skjærgårdens trøst. Drinken er sammensatt av vodka vanilje, passao (passionfrukt likør), lime og sprite, var godt og friskt, men var kanskje litt for søt, selv for en søt monns.

Skjærgårdens trøst

2 cl Vodka Vanilje
2 cl Passao
Lime
Fyll opp drinkeglasset med Sprite



Thumbnail Image: