Bølgen og Mois åttende
![]() |
Trond Moi (t.v.) og kjøkkensjef Fredrik Frosthammer smaker på maten før åpningskvelden på Tjuvholmen. |
Her finner man det meste. Fra den uhøytidelige baren og uteserveringen mot vest, til den finere middagsdelen litt lengre inne i det 50 meter lange lokalet som er tegnet av arkitektfirmaet Snøhetta og dekorert med Ahas Magne Furuholmens store bilder. Lokalet er røft og stilig samtidig og med en ung og serviceinnstilt betjening kan dette bli et samlingssted for mange.
– Det skal i alle fall ikke stå på plassen. Vi har drøyt 200 sitteplasser inne og det samme ute, sier Toralf Bølgen mens han viser rundt.
|
Toralf Bølgen er fornøyd med det nye spisestedet på Tjuvholmen. Både rustikt ........ |
Vårt tips er at Den store fisk og skalldyrplatå samt dampede blåskjell over et eller to glass Sancerre Riffault Loire, kan bli noe som selger når sommersola kaster sine siste stråler over Tjuvholmen til sommeren.
Brasseriet på Tjuvholmen serverer også frokost hver dag og på torsdag, fredag og lørdag er det lange kvelder, der lyset dempes og musikken skrues opp etter at kjøkkenet er stengt.
![]() |
.......... og stilig. |