BLIR STØRRE: Radisson Hotel Group vokser i ekspressfart med oppkjøp og bygging av nye hoteller verden over.

Knallsterk vekst for hotellgigant 

Radisson Hotel Group med over 100 signeringer og åpninger. 

Hotellkonsernet Radisson Hotel Group opplevde et sterkt første halvår i 2023 med strategisk vekst på tvers av porteføljen, med viktige åpninger og signereringer i APAC og EMA, heter det i en pressemelding fra hotellgiganten.  

Hotellvaremerket art'otel, som blander kunst og livsstil, ble også inkludert i selskapets portefølje. 

Største hotellet i Zürichs storbyregion

Og siden begynnelsen av året har konsernet hatt mer enn 100 hotellåpninger og signeringer i APAC og EMEA.

I tillegg av mer enn 8.000 gjesterom gjennom signeringer og åpninger i ulike nøkkeldestinasjoner som Tyskland, Hellas, Storbritannia, Italia, Sveits, Frankrike, Saudi-Arabia og Nigeria. 

LES OGSÅ: Jakter teknologi som skal revolusjonere hotellbransjen

Blant annet åpnet Radisson Collection Hotel, Santa Sofia Milan - og konsernet signerte  Radisson RED Edinburgh Airport og åpnet en Radisson long-stay eiendom i Zürich med 430 rom, noe som gjør det til det største hotellet i Zürichs storbyregion.

I APAC la Radisson Hotel Group til 60 pluss hoteller til sin portefølje, i Vietnam, India, Thailand, Filippinene og Kina.

Nytt flaggskip i Thailand

Elie Younes, Executive Vice President og Global Chief Development Officer i Radisson Hotel Group, sier:

– Over 65 prosent av våre eiere har mer enn ett hotell hos oss. Det er takket være tilliten til våre partnere, relevansen til våre brands og våre dyktige medarbeidere. Vi ser fram til et spennende andre halvår.

LES OGSÅ: Setter ned prisen etter fem gjestedøgn på ett år

I Thailand har konsernet mer enn doblet sin portefølje ved å signere syv nye hoteller med over 1.300 rom i løpet av de siste 12 månedene. Nøkkelsigneringer og åpninger inkluderer Radisson Hotel Ploenchit Bangkok som vil bli konsernets flaggskip i Radisson Thailand når det åpner i 2024. 

Og et et nytt Radisson RED-hotell i Phuket, Radisson Resort & Spa i Hua Hin, Radisson Resort & Suites Phuket, og introduksjonen av Park Inn by Radisson i Thailand med en ny signering i Bangkok.

Powered by Labrador CMS