Prinsen Hotel i Trondheim har byttet kjede fra Thon til Nordic Choice Hotels.

Trondheims-hotell bytter kjede

Nordic Choice Hotels har nå over 1200 rom fordelt på sju hoteller i byen.

Fra 1. januar 2023 har hotellet ny kjede og navn med Quality Hotel Prinsen. Tidligere har Prinsen Hotel vært en del av Thon Hotels.

– Vi gleder oss og tror våre gjester også vil trives med ny kjedetilhørighet. Det gjestene først og fremst vil merke, er muligheten for å samle Nordic Choice Club-poeng som kan brukes på mer enn 220 hotell i Norden og Baltikum. I tillegg vil kurs- og konferansegjestene våre garantert sette pris på at popcorn og softis nå inngår i pausekosen, sier Rune Sagen, hotelldirektør og medeier i Quality Hotel Prinsen, i en pressemelding.

Hotellet har inngått en franchiseavtale som gjør at Nordic Choice Hotels befester posisjonen som størst av hotelloperatørene i Trondheim.

– Med Quality Hotel Prinsen får vi inn 122 flotte gjesterom, en stor konferanseavdeling, gode restauranter og Trondheims eldste pub. Samlet har vi nå over 1200 rom i Trondheim og 200 rom til på vei. Vi takker for tilliten og gleder oss til å bli enda bedre kjent med teamet på Quality Hotel Prinsen, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Nordic Choice Hotels.

Rett over gata ligger søsterhotellet Quality Hotel Augustin, mens hotellselskapet totalt nå har syv ulike hotell i Trondheim som alle kan tilby ulike fasiliteter og konsepter.

– Vi ser fram til samarbeidet og tror at vi i fellesskap kan tilby flere skreddersydde muligheter enten det er for private eller bedrifter. Vi beholder også våre populære tilbud som Emilies Eld Restaurant og Bar, Kieglekroa og Egon, så både våre tilreisende og lokale stamgjester skal kjenne seg hjemme på Quality Hotel Prinsen, sier Sagen.

Powered by Labrador CMS