Nylig åpnet Citybox hotell i Helsinki.

Nå kan du investere i Citybox

I 2021 satte Citybox norgesrekord i folkefinansiering gjennom Dealflow. Nå åpnes det igjen for at de som ønsker det kan investere i hotellkjeden.

For å sikre videre vekst, innleder hotellkjeden Citybox nå en ny emisjon på Dealflow. Målet er å hente capital som vil muliggjøre videre vekst og ekspansjon i Norge, Norden og Europa for øvrig.

Hotellkjeden finnes i dag i Belgia, Estland, Finland, Sverige og Norge, og før 2027 åpner det mye hoteller i blant annet Stockholm, Brussel og Tromsø.

Vil utforske nye muligheter

I 2023 omsatte Citybox for 300 millioner kroner. Målet er 40 hoteller og en omsetning på 2,6 milliarder kroner innen 2030.

På Dealflow står det at kjeden vil søke å utforske og etablere nye lønnsomme hoteller. Emisjonspengene skal både brukes til å identifisere, prosjektere og planlegge disse nye eiendommene. Videre vil pengene går til å finansiere oppstart av nye hoteller og til utvikling av nye teknologiske løsninger, som kan gjøre hotelopplevelsen enda mer sømløs og brukervennlig for gjestene.

Merkevarebygging er også et fokusområde for Citybox.

Høy inntjening per rom

Konseptet til Citybox er blitt godt mottatt i markedet, og hotellene har fått gode tilbakemeldinger fra gjestene.

Målet er å bli en av Europas ledende hotellkjeder innen budsjettsegmentet.

Hotellkjeden har høy inntjening per rom. Dette kombinert med lav bemanning via teknologiske løsninger, gir en høy resultatsgrad.

 

Powered by Labrador CMS