GODE TILBAKEMELDINGER: 15. juli feirer hotellet på Økern ett år. Direktør Jørgen Holte og de ansatte har gjort en knallsterk jobb: Tilbakemeldingene fra gjestene er svært gode, ifølge Holte.

Feirer ett år: – Vi kan være stolte av oss selv

Knallstart for gjengen på Økern. 

Publisert Sist oppdatert

Radisson RED Økern Oslo:

Direktør: Jørgen Holte

Antall rom: 204

Aktuelt: Har ettårsjubileum 15.juli 2023

Radisson RED Oslo Økern kan juble og feire ett år med drift den 15.juli 2023. Hotellet driftes av Norlandia Hotel Group og brandes gjennom Radisson sitt nye og urbane konsept Radisson RED.

Svært gode tilbakemeldinger

– Det er utrolig at det allerede er gått ett år siden dørene åpnet for gjestene. Tilbakemeldingene og gjestenes vurdering av oss så langt har vært over all forventning og vi har mottatt gode anmelder på ulike plattformer og ligger høyt oppe på scoringslisten. Det er vi stolte av. 

– Vi er i rute med tanke på planen vi har lagt. Juni var knallsterkt med høyt belegg både på møte- og konferanse, hotellovernattinger og fulle hus på takterrassen. At hotellet er så sterkt vurdert handler mye om merkevaren og fasilitetene, men aller mest om menneskene våre som jobber hos oss. Mange hadde ikke hotellerfaring i det hele tatt, men med bratt læringskurve har vi tatt store steg sammen, sier direktør Jørgen Holte i en pressemelding.

Økern-hotellet er Nordens tredje Radisson RED-hotell med 204 rom, fleksible konferanseløsninger, restaurant og en unik takterrasse og uteservering med en fantastisk panoramautsikt over hovedstaden.

DYKTIG LEDER: Hotelldirektør ved Radisson RED Oslo Økern, Jørgen Holte, har oppnådd svært gode resultater på kun ett års drift.

– Alle skal føle seg velkommen hos oss.  Tilbakemeldingene som kommer inn er blant annet at vi har et flott nytt hotell, smarte hi-tech løsninger og fantastisk, serviceinnstilt ansatte. RED Takterrassen og baren i hotellets 12.etasje har også mottatt gode skussmål fra gjester og besøkende for den spektakulære utsikten og atmosfæren, forteller Holte. 

Spennende satsinger 

Rett ved siden av hotellet ligger Økern Portal på 80.000 kvadratmeter, og nabolaget med over 20.000 mennesker. Mange har gledet seg over et «nabolagshotell» med det lille ekstra. 

I pressemeldingen skriver Radisson RED Oslo at de siden åpning har hatt arrangementer som afterworks, DJ, vernissage fra flere kunstnere og akustisk live-performance i hotellets bar og takterrasse. Og interne konsepter som  som _RED Arts hvor hotellet ønsker å hjelpe nyetablerte kunstnere med å få utstilt sine kunstverk – uten kurtasje.

SJEKK DEN UTSIKTEN: Baren og takterrassen i 12. etasje er svært populært blant hotellets gjester og besøkende. Herfra kan en nyte feiende flott utsikt ut over hovedstaden.

– Dette har skapt engasjement hos lokale kunstnere og blitt godt mottatt. Vi har mye vi fortsatt vil utvikle og steg vi skal ta, men i dag har vi grunn til å være stolte av oss selv, sier Holte.

Powered by Labrador CMS