NARVIK: Thon Hotel Narvik er en av årets hotellnyheter i Thon-kjeden.

Fem (!) nye hoteller til Thon

Fra januar av har fem nye hoteller kommet til porteføljen i Thon Hotels.

Publisert

Et av de nye Thon-hotellene er Thon Hotel Horten. Franchisehotellet i Jernbanegaten 1 i Horten ble en del av Thon Hotels 1. januar 2018. Hotelldirektør Torgeir Flåteteigen Birkeland er glad for det nye samarbeidet.

HORTEN: Thon Hotel Horten.

– Hotellet vårt ble nylig totalrenovert, og vi er stolte over å nå være en del av Thon Hotels-kjeden. Vi ønsker både stamgjester og nye gjester velkommen. Alle vil nå kunne få fordeler gjennom å være Thon DISCOVERY-medlem, med blant annet rabatt på hoteller over hele verden. Vi har også fått smakfulle nyheter på frokostbuffeten vår. Nå serverer vi blant annet hjemmelaget syltetøy, ferske croissanter, nybakte wienerbrød og presskannekaffe. Thon Hotels er kjent for sine gode frokoster, og vi ønsker å gi gjestene våre en god start på dagen, sier hotelldirektør Torgeir Flåteteigen Birkeland.

Thon Hotel Horten har 88 rom, restaurant, bar og en egen lounge for gjester i 2. etasje med utsikt over Oslofjorden. Hotellet har totalt 7 møterom og det største konferanserommet har plass til 220 personer.

Thon Hotel Måløy

MÅLØY: Thon Hotel Måløy.

1. januar 2018 kom Måløy-hotellet inn i Thon Hotels-kjeden.

– Vi er stolte over å kunne si at vi er en del av Thon Hotels, og hotellet vårt heter nå Thon Hotel Måløy. Thon Hotels har mange spennende konsepter og et godt lojalitetsprogram som vi gleder oss til å kunne tilby våre gjester, sier hotelldirektør Jorunn Melsether.

Thon Hotel Måløy er et sentralt beliggende hotell i kystbyen Måløy. Hotellet ligger i hovedgata, og har gangavstand til både butikker, kjøpesenter, båt og bussterminal. Hotellet har konferansekapasitet for opptil 80 personer.

– Thon Hotel Måløy har en fin beliggenhet i Vågsøy. Det er veldig hyggelig at vi nå kan tilby våre gjester overnatting i kystbyen som har mange flotte friluftsmuligheter, fantastisk fiske og vakker natur, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

NARVIK: Thon Hotel Narvik er en av årets hotellnyheter i Thon-kjeden.

Thon Hotel Narvik

Franchisehotellet ble en del av Thon Hotels i det nye året, og hotelldirektør Marlene S. Pedersen synes det nye samarbeidet er spennende.

– Hotellrommene våre ble nylig totalrenoverte, og vi er stolte over å nå være en del av Thon Hotels, sier hotelldirektør, Marlene S. Pedersen.

ADELIG: Thon Hotel Baronen i Spjelkavik utenfor Ålesund.

Thon Hotel Narvik ligger vakkert til like ved Narvikfjellet og med utsikt over Ofotfjorden. Thon Hotel Narvik er et fullservice hotell med 40 gjesterom, restaurant og konferansekapasitet for opptil 90 personer.

Baronen fra Spjelkavik

Franchisehotellet Baronen har blitt en del av Thon Hotels, og får beholde navnet.

ANDRIKKEN: Andøya har også fått sitt eget Thon Hotel.

– Det er spennende å komme inn i Thon Hotels som er en kjede med et stort salgsteam. Våre medarbeidere er kjent for sin personlige service overfor alle sine gjester og vil selvfølgelig fortsette å sette gjestene sine i sentrum nå som vi er Thon Hotel Baronen, sier direktør Kari Janne Myklebust.

Thon Hotel Baronen er et lite og koselig hotell med 66 rom som ligger 10 km fra Ålesund sentrum, like ved handelsområdet Moa og industriområdet Breivika. Hotellet har i tillegg konferansekapasitet for opptil 90 personer.

Thon Hotel Andrikken

Hotellet i Andenes på Andøya ble en del av Thon Hotels 1. januar 2018 og har fått navnet Thon Hotel Andrikken. Hotelleierne og direktøren gleder seg over det nye samarbeidet etter 40 år som enkeltstående hotell.

– Vi er stolte og glade for at vi får dette samarbeidet med Thon Hotels. Vi var enige om at dersom vi skulle bli et franchise-hotell så skulle det være Thon Hotels. Vi har hatt et godt forhold til Olav Thon Gruppen gjennom mange år og ser frem til de mulighetene Thon Hotels-kjeden kan gi hotellet fremover, sier Roger Adolfsen som eier hotellet med broren Kristian Adolfsen.

– Alle rommene våre ble nylig totalrenovert og har fantastiske nordlysbilder tatt av en lokal fotograf her på Andøya. Frokostsalen skal også renoveres og få et nytt preg. Jeg gleder meg til utviklingen av hotellet, både i henhold til service og nye markeder vi kommer inn på, sier hotelldirektør Ingela Heintz.

Thon Hotel Andrikken har 44 rom og konferansekapasitet for opptil 100 personer.

Powered by Labrador CMS