I HAVGAPET: Samtlige rom er nyoppusset. Dette tilbyr en spektakulær havutsikt.

– Skal bli best i byen

Radisson Blu Hotel i Ålesund har brukt de siste månedene på å pusse opp alle hotellrom og suiter. Resultatet er til å bli stolt av.

Publisert

Rezidor-kjeden er som kjent i gang med en storstilt oppgradering av hotellparken i hele Norden. Nå er Radisson Blu Hotel i Ålesund fullført og kampen for å tilfredsstille gjestene er for alvor i gang.

SENTRALT: Radisson Blu Hotel, Ålesund ligger midt i byen.

Hotelldirektøren forteller at målsettingen er å være det beste hotellet i byen, og tiltrekke seg gjester fra hele verden.

– Det er fantastisk å lede dette hotellet, med et så sterkt produkt og et så dedikert team. Kombinasjonen av utsøkt design og service i verdensklasse er oppskriften på hvordan vi skal ta den ledende posisjonen, forteller hotelldirektør Aina Aalen Bjerkvik ved Radisson Blu Hotel, Ålesund.

(Saken fortsetter under bildet.)


Hvis målet er TripAdvisor, har hotellet en jobb å gjøre fremover. I skrivende stund ligger de nemlig som nummer seks av 12 hoteller i sunnmørsperlen.

SKAL BLI BEST: Aina Aalen Bjerkvik sier hotellet skal bli best i byen.

Et «nytt», internasjonalt hotell

Alle gjesterom og suiter er nå totalrenovert og LINK Arkitektur står bak det nye designet som er utformet i Radisson Blu sitt internasjonale designkonsept «BluPrint». Konseptet implementeres nå på Radisson Blu hoteller verden over og Radisson Blu Hotel i Ålesund er blant de første hotellene i Norden som tilbyr gjestene det nye konseptet. 

Designet hos Radisson Blu Hotel Ålesund er lokaltilpasset og på møbelsiden har hotellet valgt en lokal vri. Måndalen Trevare AS er leverandør av platemøbler og Ekornes Contract AS leverer behagelige Stressless stoler, begge lokale aktører. Møteavdelingen og fellesområdene er også nylig blitt renovert og tilbakemeldingene fra gjestene har vært veldig positive. Mer enn syv av ti gjester omtaler hotellet som «Ypperlig» eller «Svært bra» på TripAdvisor.

– Enten du skal holde et seminar for 350 personer eller en konferanse med arbeidsgrupper, er dette det perfekte stedet. Vi jobber for å skape minneverdige opplevelser for våre gjester, så vi er veldig takknemlige for de gode tilbakemeldingene, sier Aalen Bjerkvik.

(Saken fortsetter under bildet.)

FLOTT: Også møterommene tilbyr en flott utsikt mot havet.

Stolt sjef

Hun kommer opprinnelig fra Florø og startet som hotelldirektør ved hotellet i januar. Hennes hovedfokus har vært å skape førsteklasses hotellopplevelser for gjestene.

– Jeg er veldig stolt over teamet mitt som hver eneste dag gjør sitt ytterste for å gi gjestene de absolutt beste hotellopplevelsene. Med perfekt beliggenhet, moderne hotellrom og konferansefasiliteter, samt vår prisvinnende servicefilosofi får gjestene en minneverdig opplevelse, sier Aina Aalen Bjerkvik.

FROKOST HER? Radisson Blu Hotel Ålesund ligger helt i vannkanten og tilbyr gjestene en deilig utsikt fra frokostbordet.

(Saken fortsetter under bildet.)

Om Radisson Blu Hotel Ålesund

Radisson Blu Hotel Ålesund ble bygget i 2000 og arkitekturen gjenspeiler byens jugendstil. Hotellet ligger midt i byen med utsikt over den brede fjorden mellom Ålesund og den beskyttende rekken med øyer og skjær utenfor. De fleste av de 131 velutstyrte rommene og suitene har nydelig utsikt over havet. Hotellet er et av de nyeste fullservicehotellene i byen og tilbyr en internasjonal, moderne stil og førsteklasses fasiliteter.

Powered by Labrador CMS