NYTT: Moxy Hotels håper på å kapre sin del av midnattsolturistene i Tromsø.
NYTT: Moxy Hotels håper på å kapre sin del av midnattsolturistene i Tromsø.

Moxy Hotels til Tromsø

Moxy Hotels, en del av Marriottkjeden, etablerer et nytt hotell på Langnes i Tromsø med over 200 rom. Hotellet forventes å åpne dørene på slutten av 2021.

Publisert

Tromsø er en destinasjon for eventyrlystne turister der reisende kommer for å oppleve den spektakulære naturen. Nå få disse muligheten til å oppleve Moxy i samme slengen.

– Vi er opptatt av å tilby en unik hotellopplevelse. I Tromsø er naturopplevelsene viktige og vi har derfor valgt å ha resepsjonen og fellesarealene i toppetasjen. På denne måten vil alle våre gjester få nyte godt av den spektakulære utsikten fra 11. etasje mens de nyter et bedre måltid eller tar seg en drink, sier Per Denker Sørensen begeistret, CEO og prosjektansvarlig i driftsselskapet Core Hospitality.

Denker Sørensen, som samarbeider med Moxy Hotels, forklarer at de har jobbet lenge med konseptet som skal gjøre det mulig å reise på budsjett men samtidig få en fullverdig hotellopplevelse.

– Vi satser på såkalte «Fun Hunters» og ha omfattende tilbud for gjester og lokallivet med musikk og underholdning», uttaler en begeistret utvikler.

Hotell nummer tre

Dette blir det tredje Moxy hotellet som åpnes i Norge. Fra før har Marriott et hotell etablert, Moxy Oslo X, og et under oppføring i Bergen.

– Vi er veldig fornøyd med å få etablert enda et nytt Moxy hotell i Norge. Moxy Tromsø vil trolig bli et unikt hotell som vil skille seg vesentlig ut fra de øvrige hotellkjedene i byen. Vi ser frem til å drifte Marriotts nordligste hotell, forteller Per Denker Sørensen, CEO av Core Hospitality.

Sterke samarbeidspartnere

Daimyo har valgt å utvikle Moxy Hotels i samarbeid med Core Hospitality, den danske hotelloperatøren, som også skal drive Moxy i København og Bergen. En ny internasjonal aktør vil løfte kvaliteten på hotelltilbudene i Tromsø og samtidig sikre riktig profil for hotellet.

– Vi i Daimyo ser fram til å vokse videre i Tromsø og til å samarbeide med Core Hospitality. Sammen vil vi etablere et attraktivt hotell som vil være et godt tilskudd til forretnings og reiselivet i Tromsø og Nord Norge, forteller Anne Aubert, prosjektansvarlig hos Daimyo Eiendom AS.

Om Daimyo

Daimyo AS er et norsk investeringsselskap som investerer i bærekraftige virksomheter og eiendom. Tilnærmingen er langsiktig og aktiv med en ambisjon om å bidra til verdiskapning, konkurransekraft og bærekraft. Daimyo eier fra før av Kvitebjørn Varme AS samt diverse eiendommer for utleie i Tromsø. Mer informasjon: daimyo.no.

Om Core Hospitality

Core Hospitality er et dansk selskap som drifter hoteller for flere internasjonale kjeder. Som uavhengig operatør kan Core Hospitality tilby sine samarbeidspartnere et konsept som er skreddersydd hotellets destinasjon. Core Hospitality er søsterselskap Zleep Hotels. Dette gir sterke synergieffekter for effektiv drift av ulike hotellkonsept. Mer informasjon: corehospitality.dk.