TEGNING: Noe i nærheten av slik er det Scandics nye flyplasshotell i Gøteborg blir.

Scandic lander nytt flyplasshotell

Scandic Hotels har inngått en avtale med Swedavia om å drifte et nytt hotell på Landvetter flyplass i Gøteborg. Åpning blir i 2020.

Publisert

Hotellet på Landvetter flyplass blir kjedens niende flyplasshotell og er det andre store prosjektet Scandic annonserer i Gøteborg våren 2017.

Hotellet får syv etasjer, omtrent 220 rom, restaurant, bar, fitness-avdeling og et titalls konferanserom. Hotellet blir naturlig nok lett tilgjengelig for både fritids- og forretningsreisende, samt for de 3 500 personene som jobber på flyplassen.

Trafikken øker

Landvetter flyplass ekspanderer og de neste årene planlegges forbedret logistikk, nye kontorbygg og utvidet butikktilbud. Det nye Scandic-hotellet blir sentralt plassert på flyplassområdet og hotellets offentlige rom skal integreres med den fremtidige ankomsthallen. Flytrafikken til og fra Gøteborg øker stadig og en planlagt ny toglinje til flyplassen forventes å bidra til ytterligere vekst på sikt.

– Gjennom avtalen styrker vi vårt nærvær i det strategisk viktige Gøteborg-området. Vi forventer en sterk vekst i regionen i takt med at hotellmarkedet utvikles. Det nye hotellet kommer til å styrke vår posisjon som den ledende aktøren i regionen og er et moderne bidrag til vår portefølje, sier Peter Jangbratt, sjef for Scandic Sverige.

Sterke i Gøteborg

Scandic har allerede fem hoteller i sentrale områder i Gøteborg og ytterligere to i regionen. Den 3. februar i år annonserte hotellkjeden byggeplanene for enda et hotell som åpner i 2020 i Älvstaden i sentrale Gøteborg. Byggingen av Scandic-hotellet på Landvetter flyplass starter neste år.

Powered by Labrador CMS