SATSER: Hotellkjeden First Hotels har sikret seg fire nye partnerhotell, begge ligger i Sverige og Danmark.

Her er First Hotels nye partnerhotell

Satser i Sverige og Danmark.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er veldig glade for å kunne ønske de nye partnerhotellene velkommen til First-familien, og for å kunne tilby våre gjester enda flere destinasjoner. Nye partnerhotell er viktig i vår strategi for å vokse, så vi jobber kontinuerlig med å utvide porteføljen med flere hotell i Skandinavia, og spesielt på destinasjoner der vi ikke er representert og som ønskes av våre gjester, sier Thomas P. Gillespie, CEO, First Hotels AS, i en pressemelding fra hotellkjeden.

Kjedens første i Örebro

To av de nye partnerhotellene ligger i Sverige, i Stockholm sentrum og Örebro, og to av hotellene ligger i Danmark, i Aalborg og Frederikshavn.

I Stockholm blir Queen’s Hotel kjedens første partnerhotell. Hotellet er et boutiquehotell, som ligger midt i sentrum i Drottninggatan med umiddelbar nærhet til Stockholms attraksjoner. Hotellet har 62 rom i en blanding av klassisk 1800-talls arkitektur og moderne design.

LES OGSÅ: Snart åpner Norges råeste villa

I Örebro, Sveriges sjette største by, blir City Central Hotel Örebro også kjedens første partnerhotell. Hotellet har 83 moderne rom og leiligheter, og ligger kun en kort spasertur fra Örebro sentralstasjon og byens kjente landemerke Örebro Slott, samt to minutters gange fra Universitetssykehuset.

Stor tro på samarbeidet

Kompas Hotel Aalborg blir kjedens andre nye partnerhotell i Aalborg i Danmark. Hotellet ligger i sentrum av Aalborg, i vakre Nordjylland, har 110 hyggelige rom og konferansefasiliteter, og er et av byens eldste overnattingssteder.

LES OGSÅ: Hotelldirektøren opplevde marerittet

I Frederikshavn tilslutter også Hotel Frederikshavn seg til hotellkjeden, og blir et partnerhotell i First-familien. Hotel Frederikshavn ligger sentralt i Frederikshavn, og har 55 nyoppussede rom.

SATSER: First Hotels utvider. Det er administrerende direktør Thomas Gillespie fornøyd med.

– Vi ser frem til partnerskapet med First Hotels, og til å bli et av deres partnerhotell. Med selskapets snart 30 år lange erfaring og kompetanse, har vi stor tro på at dette blir et fruktbart samarbeid, sier Sasha Bahremandi, VD og eier av Queen´s Hotel.

– Med våre forholdsvis nye eiere, og som datterselskap i det børsnoterte selskapet Reato Group AS, har vi stor tro på en spennende fremtid for First Hotels, og søker i disse dager både flere hoteller og flere ansatte som vil være med på reisen sammen med oss, sier Gillespie.

Powered by Labrador CMS