HERLIG BELIGGENHET: Hotel SØMA Ilulissat har 23 rom og penthouseleilighet. Det er også oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Inngår avtale med hotell på UNESCOs verdensarvliste

First Hotels inngår samarbeid med 4 hotell på Grønland.

Publisert Sist oppdatert

Hotellkjeden First Hotels  fortsetter å inngår nye samarbeid, denne gang med fire hotell på Grønland. 

De fire nye partnerhotellene er Hotel SØMA Aasiaat, Hotel SØMA Ilulissat, Hotel SØMA Nuuk, og Hotel SØMA Sisimiut. 

– Vi er utrolig stolte over å kunne tilby våre gjester en ny og spennende destinasjon som Grønland, sier Thomas Gillespie, adm, direktør i First Hotels International.

Hotel SØMA Aasiaat ligger rett ved Diskobukten på vestkysten av Grønland. har 46 rom, møtefasiliteter, café, og flott utsikt til havet hvor man kan se hvaler som leker om man er heldig. Hotellet har også båtplass, så det er et godt utgangspunkt for havsafari og havfiske.

Hotel SØMA Ilulissat ligger i byen Ilulissat omgitt av åpen arktisk natur med utsikt over Isfjorden. Hotellet har 23 rom og penthouseleilighet. Ilulissat er kjent for sin spektakulære Isfjord, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, og tilbyr opplevelser som for eksempel seiltur blant isfjellene, og hvalsafari. 

Hotel SØMA Nuuk ligger en kort spasertur fra sentrum av Nuuk, Grønlands hovedstad. Hotellet har 41 rom, arktisk spa med boblebad og badstue, samt restaurant med lokale grønlandske retter på menyen. Nuuk tilbyr flotte naturopplevelser året rundt, i kombinasjon med moderne grønlandsk kultur. 

Hotel SØMA Sisimiut ligger i byen Sisimiut, rett ovenfor Sisimiut Museum. Hotellet har 32 rom, tilbyr utendørs arktisk spa med boblebad og badstue samt café. Hotellet er det perfekte utgangspunktet for turer langs Arctic Circle Trial og seilturer rundt Grønland, hundekjøring eller havsafari.

32 ROM: Hotel SØMA Sisimiut har 32 rom, arktisk spa og boblebad..
Powered by Labrador CMS