Skjøren skal styrke First

Publisert Sist oppdatert

Fredrik Skjøren er ansatt som ny markedsdirektør i First Hotels AS. 45-åringen kommer fra Teller As hvor han de siste 15 årene har vært sentral i arbeidet med å gjøre selskapet til en internasjonal aktør, blant annet som direktør for produkt- og forretningsutvikling, skriver First Hotel i en pressemelding.

I First Hotels skal Skjøren jobbe med å videreutvikle digitaliserings- og marketingfunksjonene.

– First er en kjede med mange spennende hoteller og produktkonsepter. Det er viktig at vi er til stede i de kanalene gjestene ønsker å bestille sitt hotellopphold. Sammen med flere av våre samarbeidspartnere skal vi finne enda bedre og kostnadseffektive løsninger samt aktiviteter som vil bidra til øke tilstrømningen til våre hotell, sier Fredrik Skjøren.

Roar Ingdal tiltrådte som administrerende direktør i First Hotels ved nyttår. Han er fornøyd med nyansettelsen.

– Han har en unik og dokumentert erfaring i å utvikle konsepter som genererer vekst, en kompetanse han har ervervet blant annet etter å ha jobbet med kjente internasjonale merkevarer over lang tid. Han har i tillegg en flott kombinasjon av sterk teknisk innsikt og kommersiell legning. Vi har stor tro på at dette skal bidra til at vi vil nå våre forretningsmessige mål i tiden som kommer, sier Ingdal.

 

Powered by Labrador CMS