SOLGT: Farris Bad i Larvik eies ikke lenger av Stein Erik Hagen.

Rimi-Hagen solgte Farris Bad

Stein Erik Hagens selskap Canica Eiendom AS har solgt hotelleiendommen Eiendom Farris Bad AS til Thor Halvorsen Holding AS.

Publisert

3. desember 2019 ble det inngått avtale mellom Thor Halvorsen Holding AS og Canica Eiendom AS om kjøp av hotelleiendommen Eiendom Farris Bad AS med overtagelse medio desember 2019. Hotellet Farris Bad driftes av Nordic Choice Hotels som en del av Nordic Hotels & Resorts.

Partene er enige om ikke å kommentere de økonomiske rammene for avtalen.

En styrking av porteføljen

– Farris Bad er et fantastisk hotell, som drives av en organisasjon vi allerede har et godt samarbeid med. Vi ser dette som en ren eiendomstransaksjon og en styrking av eiendomsporteføljen vår. Og vi gleder oss naturligvis til å få være med på den videre reisen til hotellet. Det sier Thor Morten Halvorsen, eier av Norwegian Hospitality Group.

Thor Halvorsen Holding AS er morselskapet i Norwegian Hospitality Group. Selskapet driver Thon Hotel Vettre og Thon Hotel Linne gjennom et felleseie med Olav Thon Gruppen på eiendomssiden. I tillegg drives det egeneide Thon Hotel Halden som franchisetager hos Thon Hotels.

NHG eier og driver samtidig Son Spa og Strömstad Spa & Resort i tett samarbeid med Nordic Choice Hotels under paraplyen Nordic Hotels & Resorts, samt Clarion Collection Hotel Halden under dette varemerket. I tillegg er Norwegian Hospitality Group eier og driver av både Dalen Hotel og MS Henrik Ibsen, som drives i samarbeid med De Historiske Hoteller & Spisesteder.

Powered by Labrador CMS