NYTT NAVN: Glem Quality Hotel Mastemyr. Nå er det Quality Hotel Entry som gjelder.
NYTT NAVN: Glem Quality Hotel Mastemyr. Nå er det Quality Hotel Entry som gjelder.

Nytt navn - ny direktør

Quality Hotel Mastemyr er historie. Nå er det Entry som gjelder.

Publisert

– Vet du, jeg bobler helt over av idéer her jeg sitter. Det er så mange muligheter her, og dette er et veldig flott hotell med så stort potensiale, sier den ferske hotelldirektøren Olav Kyrre Skoge.

NY SJEF: Olav Kyrre Skoge er ny hotelldirektør på Qualkity Hotel Entry.
NY SJEF: Olav Kyrre Skoge er ny hotelldirektør på Qualkity Hotel Entry.

Vi treffer den nye hotelldirektøren i baren på det som nå heter Quality Hotel Entry, tidligere Quality Hotel Mastemyr. Energinivået er høyt, og det er mye passion for faget, uten tvil.

Men hvorfor forsvinner det velkjente Mastemyr-navnet egentlig?

– I forbindelse med alle nyetableringer har det blitt slik at hotellene fremfor å få et stedsnavn, slik det var her før, får et navn som mer beskriver hva hotellet er, sier han og fortsetter:

– Et godt eksempel er Quality Hotel Expo, som har fått navnet sitt på grunn av at dette er et område hvor det skjer eventer og det er oppdagelser. Entry, som er det nye navnet her på Mastemyr-hotellet, kommer av at vi ser på dette som inngangsporten til Oslo, sier den nye direktøren.

Fra elektro til hotell

Den nye direktøren på det lille hotellet ved porten til Oslo skulle egentlig bli elektriker, men fant tidlig ut under utdannelsen at det ikke var den rette veien å gå.

– Jeg ble spurt om å servere på et konferansesenter hvor jeg jobbet i oppvasken. Da jeg startet å servere fikk jeg smaken på hotellbransjen. Siden den gang har jeg bodd mye på hotell, og jobbet mye med hotell. Jeg elsker det, sier han.

NYOPPUSSET: Hotellet gjennomgikk nylig en stor oppussingsprosess.
NYOPPUSSET: Hotellet gjennomgikk nylig en stor oppussingsprosess.

Skoge sier han er opptatt av miljøet på et hotell. De ansatte skal trives, og det skal være like trivelig for gjestene.

– Man skal føle seg som hjemme når man er på hotell, samtidig som man skal kunne slappe av og koble av. Etter oppussingen her har hotellet blitt kjempekoselig, sier Skoge.

Tro på fremtiden

Skoge ønsker nå å videreutvikle hotellet, og har mange kort i ermet for fremtiden for Oppegårds eneste hotell.

– Beliggenheten på dette hotellet er supert. Det er bare en kort vei til Oslo, og det er et fleksibelt hotell som er veldig dynamisk. Jeg ser for meg at dette er et naturlig overnattingssted for folk fra Oslo-området eller fra Østfold, sier han.

– Det er mye enklere å overnatte og parkere her, for så å ta bussen rett utenfor, enn å reise inn til Oslo med bil og parkere der. Nå som vi også har pusset opp her, er det ingen tvil om at vi både vil kunne være attraktive for nye kunder, og være et godt alternativ til hotellene inne i byen, sier Skoge.