Scandic dobler i Elverum

Hotel Central i Elverum blir en del av Scandic-kjeden til sommeren. Men først skal det pusses opp.

Publisert

Hotel Central skifter eier, og hotellet med Elverums beste beliggenhet vil etter en omfattende renovering åpne dørene for fullt igjen sensommeren 2017. Hotel Central vil da bli en del av Scandic-kjeden under navnet Scandic Central Elverum.

– Vi gleder oss stort til å gjenåpne Hotel Central som et Scandic-hotell. Hotellet skal driftes sammen med konferansehotellet Scandic Elgstua, med felles administrasjon og ledelse som vil gi oss klare stordriftsfordeler. Med totalt 201 gjesterom fordelt på to flotte Scandic-hotell, har vi stor tro på at vi vil tilføre Elverum mer trafikk og større arrangementer, sier John Tømte, eier av driftsselskapet Elgstua AS som skal drifte Scandic Central Elverum.

Omfattende oppussing

Det er Elgstua Bygg AS som har kjøpt hotellet. De har igangsatt en omfattende oppussing av hotellet for å løfte det til Scandic-standard. Blant annet skal rommene og badene renoveres, og resepsjonsområdet, lobbyen og inngangspartiet vil få et kraftig ansiktsløft. I tillegg bygges det et stort og moderne treningsrom.

– Jeg er veldig imponert over hvordan Scandic Elgstua har etablert seg i markedet. Hotellet er et etterlengtet friskt pust i hotellmarkedet i Elverum og omegn. Derfor gleder vi oss over at vi ytterligere styrker oss i Elverum, nå med et hotell midt i sentrum. Det blir spennende å se Scandic Central Elverum i ny drakt etter oppussingen, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Hotels Norge.

BLIR SCANDIC: First Hotel Central (med pil) skal pusses opp og bli til Scandic Central Elverum. På bildet ser du også avstanden til Scandic Elgstua.
Powered by Labrador CMS