VANT IGJEN: Espen Ravnå vant i helgen årets GM i Nordic Choice. Bildet er fra HSMAI Awards 2018 hvor han også vant pris.

Sjefen over alle sjefer

Da Nordic Choice feiret seg selv forrige helg var det Espen Ravnå fra Comfort Hotel Xpress Youngstorget som stakk av med den aller gjeveste sjefsprisen.

Publisert Sist oppdatert

I helgen var det "choicernes" årlige pilegrimsreise til Stockholm, bedre kjent som VK, hvor over 3000 av hotellkonsernets medarbeidere i Norden samles til inspirasjon og utmerkelser.

I konkurranse med mange gode kandidater stakk hotelldirektøren på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Espen Ravnå, av med den prestisjefylte prisen General Manager of the Year.

Dette sier juryen om vinneren;

– Espen er lederen som tok Comfort Hotel Trondheim fra hodepine til best in class. Bokstavelig talt. Hotellet ble Comfort Hotel of the Year 2018, fire måneder etter at Espen overlot ansvaret tilbake til Trondheim og tok fatt på nye utfordringer: Comfort Hotel Xpress Youngstorget i Oslo. Og resultatene har virkelig overgått alle forventninger. Etter 1,5 år i Oslo har Espen virkelig tatt steget enda et hakk opp. Dette er en General Manager som jobber strategisk og riktig for både sitt eget hotell, for brandet og for Nordic Choice Hotel.

– Han skaper bevegelse

Espen er fortsatt bare i begynnelsen på sin karriere. Likevel er han en sann rollemodell, og Comfort Hotel sin fremste flaggbærer. Han jobber bærekraftig - både med mennesker, planeten og økonomien. Han jobber smart. Han jobber innovativt. Han ser rom for forbedringer - og han har evnen til å omsette ideer til actions. Resultatene Espen kan vise til kommer ikke av seg selv. Vi vet at han legger mye tid på å utvikle seg selv og sitt eget lederskap. Med årets tema “Makers of Movement” var det ikke noe vanskelig valg. Espen skaper virkelig forandring. Han skaper bevegelse. Han skaper resultater. Og andre ønsker å bli med! Det er en sann Maker of Movement.”

- Espen er en meget målbevisst og dyktig leder som har skapt sterke resultater sammen med kollegaene sine. Lavthengende frukter kan alle plukke. Men å samtidig legge langsiktige strategier og sikre framtidig vekst og fremgang både for hotell og ansatte krever et helt annet lederskap. Espen beviser år etter år at han evner å gjøre beggedeler, og at med nysgjerrighet, tålmodighet, mot, resultatfokus og kjærlighet til- og fra menneskene rundt seg er alt mulig. Han er en fantastisk ambassadør for vår kultur i Nordic Choice Hotels, og en verdig vinner av prisen Årets Hotelldirektør.

Hovedpersonen synes det hele er uvirkelig.

- Det føles helt uvirkelig, og jeg har enda ikke helt landet siden søndag. Jeg er så utrolig takknemlig samtidig som jeg er svært ydmyk over å ha fått denne utmerkelsen blant så mange dyktige og inspirerende kolleger i Nordic Choice Hotels. For meg har alltid hovedfokuset vært på de ansatte og det å klare å skape et samhold og en vinnerkultur på arbeidsplassen. Jeg har vært heldig å jobbe med svært mange dyktige kolleger som har stått på hver eneste dag i driften. Vi har hatt et stort fokus på salg og ikke minst fornøyde gjester - som igjen har bidratt til gode bunnlinjer på hotellene jeg har jobbet på. Prisen deles med mitt utrolige team på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, som jeg er svært heldig og takknemlig for å jobbe sammen med, sier Espen Ravnå.

Powered by Labrador CMS