FEM KJAPPE MED:

THE HUB-SJEF: André Schreiner har det store oppdraget med å lede Norges største hotell.

André Schreiner

Sjefen for Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, tror 2020 blir et flott og spennende år.

Publisert


1. Hva er du mest fornøyd med å ha gjort, eller fått til, yrkesmessig i 2019?

– Det er uten tvil å sette Clarion Hotel The Hub på kartet. Et fantastisk hotell-team har lyktes med å ønske utrolig mange fornøyde gjester velkommen gjennom de 10 månedene vi nå har vært oppe og knust de mål som var satt for 2019, selv med en vanskelig start med bygget teknisk.

2. Hvilke forventninger har du til 2020 i din bransje?

– Vårt marked som mange andre marked er i raske endringer og det er vanskelig å se fremover i tid, mer nå enn noen gang. Selv med stor usikkerhet ser vi at Oslo er et sterkt marked og har mange ben å stå på. Med de tilbakemeldinger vi har fått og den beliggenheten vi har skal 2020 bli et flott og spennende år. 

NB: Saken fortsetter under bildet.


3. Hvilke arbeidsoppgaver er det du gleder deg mest til med det nye året?

STOR: Etter den gigantiske rekonstruksjonen er The Hub Norges største hotell.

– Det er uten tvil å sammen med mine flotte kolleger å utvikle våre konsepter og service videre for våre gjester. Vi skal jobbe hardt for at våre gjester hele tiden skal oppleve noe nytt og ikke minst en fantastisk service.

4. Gi en positiv hilsen til noen i hotellbransjen/restaurantbransjen som fortjener det.

– Da vil jeg sende en godt nytt år hilsen til mine kolleger i hotell og restaurantbransjen i Oslo. Lykke til med 2020 og la oss sammen skape en fantastisk opplevelse for våre gjester som besøker byen gjennom året. Vi har fantastiske opplevelser å tilby.

5. Hva bør hotellmagasinet.no skrive mer om i 2020?

– Gode reportasjer om prosjekter og bedrifter som har lyktes og deres konsepter er alltid spennende å lese om. Det samme er nye utviklingstrender.

Powered by Labrador CMS